Cand Esti Vrajitoare…de Carolyn MacCullough

Fiica ta va fi una dintre cele mai puternice vrăjitoare pe care le-am avut vreodată în familia noastră. Va fi ca un far călăuzitor pentru noi toţi.

   TAMSIN GREENE face parte dintr-o familie de vrăjitoare cu lungă tradiţie. În ziua în care s-a născut, bunica ei a prezis că va fi cea mai Talentată dintre ele. Dar Talentul lui Tamsin nu s-a confirmat.
Acum, când are şaptesprezece ani, îşi petrece cea mai mare parte din timp la şcoala cu internat din Manhattan, unde măcar poate pretinde că este normală. Însă, în timpul vacanţelor de vară, este obligată să revină acasă şi să lucreze la librăria magică a familiei sale.
Într-o seară, un tânăr foarte atrăgător, profesor la Universitatea New York, intră în librărie şi o confundă pe Tamsin cu sora ei mai mare, extrem de Talentata Rowena. Pentru prima dată în viaţa ei, Tamsin se simte privită cu respect şi admiraţie, şi, înainte de a apuca să se gândească mai bine, acceptă să caute pentru acesta un obiect valoros şi vechi pe care familia lui l-a pierdut cu mai bine de un secol în urmă. Dar căutarea se dovedeşte a fi mult mai ciudată decât părea la prima vedere.

Va intereseaza cartea asta?O cumparati?

-G

21 thoughts on “Cand Esti Vrajitoare…de Carolyn MacCullough

  1. nu mi se pare deloc atragatoare si nu o sa mi-o cumpar, poate daca imi pica din cer:)) o sa o citesc, insa nu ma simt atrasa de ea, poate unde au aparut atat de multe carti cu subiectul asta si nu ma mai simt atrasa de ele asa de mult!

    • Şi eu sunt de aceeaşi părere adică febra fantasy a cam trecut. Eu una prefer acum cărţile clasice sau romance sinceră să fiu. Mi-ar plăcea să-mi pice cărţi din cer în loc de bani:)) de acord cu tine, dacă nu o să o câştig nu o cumpăr:)

  2. Sunt unele carti care probabil sunt foarte bune, dar daca nu ma atrage descrierea si primele 3-4 recenzii citite nu sunt sanse mari sa o citesc

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s