Promotie de Paste la Grupul Editorial Corint

O sa profitati de ocazia asta?Mi se pare o reducere super si un gen foarte frumos din partea celor de la Corint.Eu cred ca o sa-mi achizitionez “Circul Noptii” dar inca sunt in dubii pentru ca astept o sumedenie de colete.Deci…?

-G

20 thoughts on “Promotie de Paste la Grupul Editorial Corint

 1. De obicei imi cumpar cartile de pe elefant, mi se pare ca au preturi bune. In nici un caz nu le iau de la librari.Au un comision prea mare, iar diferenta de preturi e colosala

  • nu am cumparat niciodata de la elefant, numai de la libris, insa am remarcat cateva diferente de pret convenabile, mi-e teama insa de seriozitatea celor de la elefant, am inteles ca mai fac si incurcaturi, eu cu libris nu am avut asemenea probleme pana acum!

   • Eu am fost multumita. Niciodată nu s – a ptofus o încurcătură sau au întârziat. Poate am avut noroc

   • elefant?probleme?…nu prea cred.Sunt cei mai ok si din punct de vedere al preturilor si al comenzilor(poate se mai trezesc unii care nu stiu sa dea comenzi sa comenteze:-d)

   • da se poate sa aveti 100% dreptate, o cunostinta a facut comanda la elefant si nu stiu cat de bine s-a priceput sa o dea:)). Si pe mine ma tenteaza sa comand de la elefant, mai ales ca au reduceri generoase

   • Sa sti ca eu obisnuiesc sa cumpar destul de mult de la elefant si sunt foarte ok cel putin la mine nu au existat niciodata incurcaturi din punctul meu de vedere daca dai adresa corecta nu au de ce sa existe incurcaturi:). Iti recomand libraria este foarte serioasa si are intotdeauna reduceri substantiale singurul minus este transportul de 10 lei care ma cam enerveaza in rest nimic de comentat:)

 2. anul acesta sigur facrost de circul noptii si eu, fiindca pur si simplu ma fascineaza subiectul cartii, deoacmdata nu fac nicio comanda pentru ca am mutle carti stranse pentru a fi citite, cred ca 20 si nu am reusit sa citesc niciuna, fiindca nu am timp! sper ca incepand de saptamana viitoare perioada 1-6 mai sa stau mai bine cu timpul si sa citesc!

 3. Deocamdata stau sa citesc, nici nu ma gandesc sa mai achizitionez ceva:)), sa ne arati si noua coletele care iti vor veni si sa ne spui daca ti-ai cumparat Circul Noptii:)

 4. Am profitat de reduceri si mi-am cumparat cele 4 volume din Micutele mincinoase si Orasul oaselor.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s