Divergent #3 – Allegiant

In sfarsit am aflat si numele celui de-al treilea volum al trilogiei “Divergent” de Veronica Roth. M-am gandit ca o sa se numeasca “Convergent” , dar nu “Allegiant”. Fiind ultimul volum sunt sigura ca va fi ceva wow! 

Se pare ca mai avem ceva de asteptat pana vom vedea si coperta:D

Ce credeti?

-A

 

22 thoughts on “Divergent #3 – Allegiant

 1. Adoooor Divergent, dar din păcate nu am putut să-mi cumpăr Insurgent până acum. Sper să reuşesc până la urmă sau măcar să o împrumut de la cineva. Cât despre numele ultimului volum mi-se pare foarte interesant, chiar foarte interesant:)!

  • Eu nu am apucat sa le citesc deloc insa avand un subiect distopic nu stiu cat de mult mi-ar placea…e o fata krisszushine parca are la nickname care stiu ca le-a citit si nu i-au placut, daca dau de ea revin si iti dau aresa ei de contact sa vorbiti

   • Ne stim:* …adica am blog si aici.)) ,,,era primul meu blog . Care a facut un anisor:)) Eh..e interesant titlul..dar nu stiu cat ma va atrage cartea asta avand in vedere modul in care am muscat-o cu Divergent ..trebuie sa citesc si doi doar asa de razbunare ;)) ,,=))

   • Eu am citit Divergent si mi-a placut foarte mult, dar Insurgent am citit cateva recenzii si persoanele respective nu sunt prea incantate de ea, dar asa se intampla de obicei prima carte e buna apoi intervine presiunea cititorilor care vor ceva mult mai bun si cam clachezi si nu mai poti scrie ceva la fel de bun sau chiar la acelasi nivel:)

 2. Cred ca mai repede ma gandeam la convergent, detergent:-) 🙂 🙂 in niciun caz allegiant, cred ca si coperta ne va surprinde, asa cum ne-a surprins si titlul

 3. Am citit primul volum. Mi-a placut, dar nu pot sa spun ca e in top 10 cum am vazut pe multe bloguri( sau prin comentarii).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s