Speaking Pictures #5

135

 

Atunci cand drumul tau alaturi de o persoana se desparte,nu vrei ca persoana sa fie ranita,sa aiba ghinion sau sa sufere.Tot ce iti doresti este sa nu uite ca odata ai fost o mare parte din viata lui si sa pastreze undeva in adancul sufletului o particica din tine.Cel putin eu asa cred.Tu?

-G

19 thoughts on “Speaking Pictures #5

 1. eu nu suport sa ma despart de cineva, drept dovada eu sunt de 6 ani aproape si jumatate cu acelasi baiat care o sa imi devina sot cu acte in regula, tocmai pentru ca eu pun suflet mult in relatie si nu suport despartirile. Bineinteles, daca nu gaseam persoana potrivita, probabil ca m-as fi despartit cu greu de persoana respectiva, insa mi-as fi dorit sa ma stearga cu totul din sufletul sau, asa cum si eu as fi incercat sa fac, tocmai pentru ca amintirile dor! dor rau de tot, si cel mai bine ar fi daca s-ar inventa pastilele de stergere a clipelor dureroase de acest gen, ca sa nu mai zic ca eu nu sport mortile de niciun fel, fie ca este vorba de persoane dragi fie ca este vorba de animalute! poate ca sunt eu mult prea sensibila, insa eu nu pot sa ma despart, si pentru mine despartirea inseamna acumularea unui gol mare, care nu mai poate fi acoperit!

  • Wow! Felicitări este foarte greu să mai găseşti o persoană care îţi este compatibilă în ziua de azi. Ce pot spune Casă de Piatră, presupun:D!

  • frumos spus catalina, ma bucur sa aud ca o sa va casatoriti. meriti o viata frumoasa pentru ca esti o persoana extrem de generoasa si ma bucur ca am gasit in tine o prietena asa buna

 2. Atunci cand drumul tau alaturi de o persoana se desparte,nu vrei ca persoana sa fie ranita,sa aiba ghinion sau sa sufere.

  oh, please, do

 3. Nu pot spune că nu vreau să sufere pentru că ar fi o minciună. Aş vrea să sufere dar în ce sens să treacă prin aceeaşi suferinţă, prin care am trecut şi eu când am pierdut-o, ca să înveţe să nu-şi bată joc aşa aiurea în tramvai de sentimentele oamenilor. Pe de altă parte nu aş vrea să aibă ghinion, plus că dacă nu este o persoană de calitate se va înhăita probabil cu cineva în genul lui aşa că….va avea ghinion oricum:))

 4. Suferi mult in urma unei despartiri. Iti lipsesc momentele petrecute langa o persoana, sentimentele. Cu timpul o sa-ti fie dor de amintiri nu de persoana. La inceput ai vrea sa uiti totul, sa se stearga o perioada de timp cu buretele din mintea ta, dar dupa ce iti revi si iti gasesti un rost in viata, amintirile respective raman doar niste file din marea carte a vietii

 5. Din pacate de cele mai multe ori persoanele uita de cei din trecutul lor , se concentreaza doar pe prezent.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s