Speaking Pictures #4

tumblr_mi4lhqERkJ1rxzjzao1_500

 

Din punctul meu de vedere,aceste versuri vorbesc despre slabiciunea caracterului uman,in situatii limita,atunci cand crezi ca tu esti piatra care tine legatura stabila,dar defapt esti punctul sensibil.Voi ce credeti?

-G

17 thoughts on “Speaking Pictures #4

  1. nu-mi place melodia asta, nu stiu ce vede toata lumea asa special la ea; cat despre ce inseamna versurile, habar n-am, dar nu cred ca sunt atat de deep

  2. mie mi se par niste versuri cu o profunda origine filosofica, deloc tipica artistei:) sincer, mie nu prea mi-a placut melodia atat de rau, dar recunosc ca versurile sugereaza ceva despre stalpul de putere, de rezistenta care e atat de puternic precum untul la soare….asa se intampla si in viata reala, cel care pare a fi cel mai puternic, este de fapt cel mai slab si cel mai moale, rezista si strange multe in el, dar si cand se strang mult prea multe …..isi arata de fapt si cealalta latura..si eus itm uneori ca sunt piatra tare care le strange si le tin piept faptelor si eu de fapt sunt…moale si slabita de puteri cateodata

  3. Imi place melodia asta foarte mult. E printre preferatele mele. Arata ca fiecare are nevoie de cineva

  4. Eu spun ca face referire la anumite relatii umane si anume, spre exemplu: cand o persoana se deschide in fata alteia din dragoste (sau alt sentiment puternic) si accepta sa fie ranita cu scopul de a repara ceva, timp in care cealalta persoana ignora eforturile aduse. In final, persoana ce nu este capabila de a empatiza si de a pretui realizeaza ca a gresit — dar, in general, asta se intampla prea tarziu.

    Funny how you’re now the broken, while I was the one that needed saving.

  5. Versurile sunt foarte frumoase oricum toate melodiile Rihannei sunt printre preferatele mele fara nici o discutie. Imi place enorm vocea ei, dar si mesajul transmis de piesele ei, chiar ma regasesc in marea lor majoritate:)

  6. Oricum,versurile astea au un subinteles.Intreaga melodie transmite un mesaj.E superba.O ador pe Rihanna.

  7. Eu cred ca versurile fac referire la faptul ca oricat de puternici am vrea sa fim , toti vom avea momente de plabiciune.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s