Speaking Pictures #3

christina-women-read

Cum va simtit voi daca va dezamageste cineva? O  mai iertati pe acea persoana  sau ii dati a doua sansa? V-a pierdut din prima sau il / o  lasati sa se schimbe si sa mai incerce o data?

-G , -A

19 thoughts on “Speaking Pictures #3

 1. Depinde. Dacă nu este atât de grav modul cum m-a dezamăgit, iert. Așa mi-e felul, și chiar de nu aș vrea, tot aș ierta, cu timpul(care e un factor foarte important). Dacă persoana respectivă îmi dovedește că a greșit și se îndreaptă, e mult mai bine.
  Însă, dacă e grav și mă mâhnește profund, atunci..nu garantez că pot proceda la fel. E drept că aceste cazuri sunt rare – o singură dată în viață mi s-a întâmplat și le-am iertat(au fost două), dar nu am putut uita, și niciodată nu voi uita.
  E trist să fii dezamăgit, e o senzație neplăcută, pentru că totul pornește de la o prea mare încredere în cineva. Eu am învățat, pe parcursul vieții, că doar în părinți pot avea încredere deplină și fără margini. O altă persoană, fie el și prietenul cel mai bun, poate, voluntar sau nu, să te dezamăgească. Pentru asta, amintesc un citat dintr-o rugăciune pe care o spun adesea, și anume: „nu mă lăsa să-i învinovățesc pe ceilalți că nu gândesc ca mine”. Până la urmă, totul ține de noi și de cum percepem greșelile celorlalți.
  Am încercat să răspund după pricepere la întrebarea voastră. Sper că m-am făcut totuși înțeleasă.

  O zi însorită vă doresc!

 2. De obicei oamenii nu se schimba, dar daca persoana respectiva face un efort nu neaparat sa se schimbe dar sa incerce sa-si tempereze defectele peste care nu pot sa trec atunci cred ca as putea sa-i dau o a doua sansa, dar….eu sunt genul de persoana care lasa oamenii sa intre o singura data in viata ei fara cale de intoarcere nu-mi place sa dau avizuri de a doua sansa cand stiu ca persoana respectiva nu merita….e greu sa dai a doua sansa e ca si cum ai ramane cu un tip care te-a lovit odata,,,,,depinde foarte mult de persoana si de situatie:)

  • Sa stii, caracterul face diferenta. Doar ca noi trebuie sa ne dam seama la timp, nu mai tarziu, de cine merita o a doua sansa si cine nu o merita. Nici o a doua sansa, nici timp investit, nici sentimente sau lacrimi. Pentru ce?

  • a 2a sansa inseamna o ciorba reincalzita si nu prea mai are acelasi gust ca la inceput, insa mila si iertarea sunt crestinesti asa ca ar trebui sa mai acordam si alte sanse persoanelor de langa noi

 3. De obicei trec cu vederea, ma comport normal, dar din momentul in care ma dezamageste a 3-4 oara stiu ca nu ma pot baza pe persoana respectiva. Eu pastrez relatiile, pur si simplu nu ma mai incred in oamenii aia si nu ma mai expun in fata lor

 4. depinde de persoana. sunt unele pe care le iert si carora le trec cu vederea multe si altele care nu merita nici macar o prima sansa

 5. Pfai, sincer, am iertat pana acum destul si am acordat atatea sanse unor persoane care abia acum am vazut ca sunt nimicuri. E bine ca am reusit sa constientizez intr-un final si m-am trezit la realitate. Eu am impresia ca ciorba reincalzita nu mai e buna de nimic, asa ca din moment ce persoana X te dezamageste, va continua sa o faca chiar daca primeste a doua sansa.
  Cu toate astea, exista si persoane de Doamne-ajuta pe lumea asta si cred ca acelea nu ar trebui lasate sa plece.
  Christina Aguilera zice bine, bine de tot. You lost me. And you will regret it.

 6. haideti sa va spun cum sta treaba, eu nu prea am incredere in oameni asa ca nu am asteptari mari de la nimeni(m-am ars cu ciorba si suflu si in iaurt) insa sunt cateva persoane de la care chiar ca nu m-as astepta sa ma dezamagaeasca si care mi-au dat cateva semne de cateva ori, insa nu au concretizat s-au redresat la timp. Eu ma ghidez dupa legea lui mrphy, cine greseste o data s-ar putea a doua oara sa nu mai repete greseala, insa daca un lucru se intampla de doua ori in mod cert se va intampla si a 3 a oara. eu de obicei ceea ce nu fac nu imi place sa mi se faca iar eu nu dezamagesc pe nimeni sau chiar incerc din rasputeri sa nu o fac fiindca tot timpul ma gandesc ce s-ar intampla daca as inversa rolurile si m-as afla eu in situatia celor pe carei-as dezamagi si nu mi-ar placea, de obicei ceeea ce mie nu imi place nu fac, si sunt extrem de parolista, insa mai am si eu greselile mele ca oricareom fiindca nimeni nu este perfect!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s