Speaking Pictures #1

tumblr_mho0xn3uJL1qa42jro1_1280

Astazi deschidem o noua rubrica in cadrul careia vom vorbi despre diferite subiecte cotidiene,comune din vietile noastre,discutia noastra fiind purtata pe baza unor fotografii editate de mine si Alexandra.

Poate fi o persoana sursa tuturor problemelor noastre,a necazurilor si a gandurilor?Poate fi o persoana o alegorie pentru o boala,iar sentimentele tale sa fie doar simptome trecatoare?

Ce parere aveti despre noua rubrica?Asteptam raspunsuri.

-G,-A

Advertisements

24 thoughts on “Speaking Pictures #1

 1. Mi-se pare foarte interesanta si raspunsul este cu siguranta afirmativ! O singura persoana poate avea un mare impact asupra ta si te poate face sa te schimbi la 180 de grade fara sa vrei neaparat dar intr-un fel nu-ti dai seama de acest lucru:D

  • Oameni si fapte, insa ai dreptate o persoana ne poate schimba in bine sau in rau la 360 de grade

   • Crisa, faceam referire la caracterele slabe, acelea sunt puternic influentate de persoanele din jurul lor, persoanele care se lasa influentate de un anutraj prost, in schimb sunt si persoane care actioneaza dupa propriile principii si nu se lasa deloc influentati de persoanele din jurul lor, mai mult decat atat incearca sa le mentina la distanta

   • Crisa teoretic asa este – nimeni nu trebuie sa iti influenteze viata si nu poate sa iti faca ceva fara permisiunea ta, dar practic e mai greu. Te deschizi in fata persoanele in care ai incredere, la care ti si uneori te lasi ghidat fara sa iti dai seama de ei.

   • Crisa, unii oameni stiu unde sa loveasca. Exista oameni cu carcter puternic care, totusi, pot fi raniti prntr-o singura vorba venita din partea cuiva neasteptat sau intr-un moment de slabiciune. Uneori, nu ne alegem straea de spirit, ne alege ea pe noi.

   • Doar persoanele naive pot fi influentate , daca ai un caracter puternic nimeni nu te poate schimba

  • Haideti mai, pana la urma depinde de fiecare ce si cum se croieste pe sine. Daca admiti ca esti slab si influentabil, asa te va privi si multimea. Daca insa arati putina rezistenta si indiferenta, vor ceda.

 2. Faina rubrica.
  Sa zicem ca daca influenta persoanei este una pozitiva si ne schimba intr-un sens pozitiv, atunci toate grijile si gandurile sunt cu un scop nobil!
  Insa, daca persoana aduce cu sine framantari, griji si viziuni negativiste, eu zic ca bariera ar trebui ridicata si toate lucrurile astea lasate afara. Nimic nu te afecteaza daca nu bagi in seama.

 3. Trebuie sa ne alegem cu grija persoanele din jurul nostru pentru ca ele sunt cele care ne influenteaza si de care trebuie sa ne ferim daca sunt dubioase, felicitari pentru rubrica, in acest mod veti interactiona si mai mult cu cititorii blogului, este ca si cand am sta toti la o masa rotunda si ne-am da cu parerea

 4. Eu chiar cred ca o persoane(sau mai multe) poate fi sursa durerii si in general acea persoana este una la care tinem. Nu putem fi raniti de persoanele neimportante din viata noastra decat superficial.

 5. Imi place rubrica, idee originala πŸ™‚
  Cat despre ceea ce ati intrebat in acea zi: da, cred ca o persoana poate fi motvul starii de spirit proaste.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s