Melodia zilei #167

Eram doi in unul , am ramas doar unul …

Sper ca nu va plictisesc cu melodiile romanesti , dar in ultima vreme au aparut destul de multe si ce e ciudat e ca mie chiar imi plac. 

Melodia de astazi se numeste “Doi in unu” si este un featuring intre Delia si Mihai Bendeac. Delia are o voce geniala si cred ca este printre cantaretele mele preferate , de la noi din tara. 

Videoclipul nu este chiar foarte reusit , dar totusi imi place.

Deci , ce parere aveti?

-A

 

 

Advertisements

20 thoughts on “Melodia zilei #167

  1. Oh! Mihai, Mihai, Mihai! Genial omul asta. Inteligent, sarmant, un actor genial si.. mai arata si bine. Si Delia a depus multa munca pentru melodia asta si, referitor la parodie, raman la aceeasi parere. Desi Delia si Mihai au respectat si laudat ce au facut cei doi, a fost lipsa de respect sa pui “Eram doi intr-una/Si-a plecat nebuna” pe notele melodiei. Ma rog, judecati sau nu, oi fi o persoana seaca si prea serioasa care nu are simtul umorului dar nu ma prea intereseaza.
    Melodia, faina!

    • Nici eu nu il pot asocia pe bendeac intr-o melodie de dragoste probabil ca de aceea nu im place

  2. Am o pare buna despre faptul ca remarcu o moda cu melodii romanesti, chiar ma bucura enorm, melodia de fata nu imi place deoarece nu prea il mai apreciez pe bendeac de cand s-a intors din america, delia insa are o voce superba, mai repede ascult aproape de tine delia feat charm e mai frumoasa

  3. Adooooor melodia am ascutltat-o si fredonat-o incontinuuuu zilele trecute m-am indragostit de ea nu stiu de ce:)) mie imi place videoclipul:”>

  4. Mie imi place foarte mult melodiadar videoclipul e super urat.Doua mii de finaluri,si urate amandoua.Iar Delia care s-a transformat in barbat.O idee foarte proasta.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s