127 Hours

127 de ore este povestea adevărată a remarcabilei aventuri a alpinistului Aron Ralston (James Franco) pentru a se salva după ce un bolovan a căzut şi i-a zdrobit braţul şi îl blochează într-o fantă izolată dintr-un canion din Utah. Pe întreaga durată a călătoriei sale, Ralston îşi aminteşte prieteni, iubite (Clémence Poésy), familie şi pe cele două excursioniste (Amber Tamblyn şi Kate Mara) pe care le-a cunoscut înainte de accident. 

Pe durata următoarelor 5 zile, Ralston se luptă cu natura şi cu proprii demoni pentru a descoperi în cele din urmă că are curajul şi ceea ce este necesar pentru a se scoate indiferent de metodă, să coboare peretele de 20 de metri şi să meargă pe jos peste 13 kilometri înainte de a fi salvat în cele din urmă.  Povestit cu o structură narativă dinamică, 127 de ore este o poveste viscerală şi palpitantă care va duce publicul într-o nouă călătorie şi va dovedi ce putem face când facem alegeri în viaţă.

Filmul a fost demential!Chiar daca majoritatea filmului il vedem pe Aron,jucat de James Franco,stand intre un zid si un bolovan,totul este atat de intens si de socant atunci cand te gandesti ca aceste lucruri chiar sunt reale!

Tipul care chiar a trecut prin aceasta nebunie a scris si o carte numita “Between a rock and a hard place” iar in ziua de azi nu s-a oprit din a mai face expeditii,ci doar a invatat ca in orice moment viata lui este in pericol.Asa cum e si a noastra,nu?

-G

Advertisements

20 thoughts on “127 Hours

  1. Daca este cel care a regizat slumdog milionaire atunci cu siguranta il voi viziona cu placere, mie mi-a placut mult slumdog

  2. Pare foarte interesant filmul si chiar o sa ma uit imi place actorul e foarte dragut:) o sa-mi fac cu siguranta timp sa-l vizionez multumesc pentru recomandare:)!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s