Scoala altfel

Si a venit si aceasta saptamana altfel,pe care multi dintre noi o asteptam,dar eu nu.Ma enerveaza ca trebuie sa ma trezesc la 6-7=))(ca nu-s obisnuit).Oricum saptamana asta avem niste activitati destul de interesante:vizitam facultatea de chimie,de politehnica,muzeul nu mai stiu care,parc,mall,un centru de plasament.Sper sa fie ok.

Voi ce activitati desfasurati saptamana asta?

-G

4 thoughts on “Scoala altfel

  1. Si pe mine ma enerveaza sa ma trezesc devreme, desi sunt obisnuita:)) dar pana la urma facem activitati destul de interesante. Chiar azi am fost sa vizitam facultatea de arta si design si cea de cinematografie si film si a fost o experienta benefica si extrem de placuta.

  2. Pe mine ma enerveaza ca nu facem mai nimic si stam degeaba.Desi,avem cateva concursuri,printre care clasa mea organizeaza 9 E are talent :)) Unde particip si eu :)) In rest,nimic interesant

  3. Nici macar nu stiu daca am asteptat sau nu aceasta saptamana. Anul trecut am fost mai entuziasmata, era pentru prima oara si era ceva diferit. Acum, mi se pare o chestie inutila.
    Nici macar nu imi cunosc bine orarul, stiu doar ca in fiecare zi inafara de luni a ttrebuit si trebuie sa fiu la scoala la ora 13. Mie imi convine, am timp sa ma dezmeticesc si toate alea, din programul de 5-6 ore pe zi, pe care fiecare clasa trebuie sa il aiba, noi stam doar cate o ora, maxim 2 la scoala.
    In concluzie, e nasol, nici macar profii n-au chef de saptamana asta, abia astept vacanta.

  4. E cea mai tampita saptamana! Am mers ca bezmeticii si suntem mai obositi decat in timpul scolii. Singurul lucru bun e ca mergem la Timisoara la mall.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s