Bates Motel

fiat_bates_motel

 

Inspirat de filmul definitoriu al genului “suspans” Psycho, al lui Alfred Hitchcock, Bates Motel este o explorare contemporană a anilor de formare a lui Norman Bates, alături de mama sa şi de lumea în care aceştia trăiesc. Aşadar, serialul îşi propune să ofere spectatorilor o cale de a înţelege cum a evoluat psihologic Norman Bates. Fanii vor descoperi povestea întunecată şi nefirească a protagonistului şi vor vedea direct cum mama (Vera Farmiga) acestuia şi partenerul ei l-au modelat pe Norman făcându-l cel mai cunoscut asasin în serie din rândul proprietarilor de moteluri.

Citind descrierea pot ghici ca nu vi se pare mare lucru,nici mie nu mi s-a parut.Pentru ca azi este zi libera am decis sa incep un serial si am gasit acest Bates Motel care m-a impresionat din toate punctele de vedere:actori,regie,sunet,imagine,totul!

Povestea este incredibil de creepy si il recomand pentru oricine,nu e de groaza,ci doar dramatic si plin de suspans.Pana acum au aparut doar 2 episoade(cel de-al doilea a aparut chiar astazi).Sper sa aiba recenzii bune si sa fie vizionat pentru ca mi-ar parea tare rau daca s-ar anula dupa primul sezon.Va las mai jos trailer-ul si sper ca va veti face timp sa vizionati primul episod pentru ca va asigur ca nu aveti nimic de pierdut.

-G

One thought on “Bates Motel

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s