As I wake de Elizabeth Scott

As I Wake

Cand s-a intors din spital , Ava este primita cum se cuvine acasa de catre mama ei senila , de prietenii ei plini de viata , dar in cele din urma ea incepe sa isi arate interesul intr-o pasiune. Exista o singura problema : Ava nu isi poate aminti de nici una dintre ele si nici nu poate sa-si alunge sentimentul pe care il are in ea , acela ca nu este cine spune ca este. 

Ava incearca sa scape de amenzie in timp ce trece prin emotiile unei vieti de liceu , dar amintirile care ies la suprafata au loc intr-o lume diferita, unde Ava si prietenii ei familiari sunt sub o cercetare atenta si nimeni nu poate fi de incredere. Ava nu stie ce sa faca cu aceste viziuni , sau cu baiatul care este mai presus de toate , pana cand el reapare in viata ei si ii ofera raspunsuri, dar numai in schimbul increderii ei .

De fiecare data cand ma uit la coperta ma gandesc la ce se intampla cu fetele care folosesc vopsea de par expirata ( glumesc =)) ) nu , chiar imi place ideea copertii , iar culorile se potrivesc de minune. Cat despre subiectul cartii imi place si cred ca ar fi o lectura placuta.

Voi ce ziceti?

-A

5 thoughts on “As I wake de Elizabeth Scott

  1. Am mai auzit de ea si e interesanta.
    Cand postezi castigatorul de la concursul de Valentine’s day?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s