Ripple de Cidney Swanson

Rippler (Ripple, #1)

Samanta Ruiz are o gena ciudata putand sa se faca invizibila sau sa se unduiasca. Ea nu poate controla acest lucru si este din ce in ce mai rau. Fiindu-i frica sa nu ajunga un soarece de laborator , Sam tine secret abilitatile ei pana cand colegul ei , Will Backer observa cum ea se face invizibila . Will promite ca ii va tine secretul si ca o va ajuta, iar cu timpul Sam incepe sa se indragosteasca de el. Impreuna , cei doi descopera ca sunt lucruri mult mai rele decat sa fi o curiozitate stiintifica. Cineva a fost ucis de niste oameni care poseda gena lui Sam. Un om misterios din Franta trimite scrisori prin care ofera speranta pentru siguranta , dar de asemenea descopera o legatura sinistra cu experimentele naziste. Sam petrece din ce in ce mai mult timp cu Will si nu isi poate imagina viata fara el. Cand Sam afla secretele din trecutul ei trebuie sa aleaga intre al pastra pe Will in viata ei sau a-l pastra pe Will in siguranta.

Samanta Ruiz in varsta de 16 ani are o multime de ganduri in mintea ei. Cel care credea Samanta ca este cel mai bun prieten al ei este intr-o relatie abuziva. Genetecianul care a vrut sa o omoare pe Sam acum o vrea in viata. Si , de asemenea Sam are inca tendinta de a disparea in neant. Atunci cand Sam afla de la dusmanul ei nazist de  planul unei domnii de o mie de ani , hotareste sa se lupte cu el. Impreuna cu Will si cu Mickie Sam pleaca in  Franta pentru a se intalni cu ultima ei speranta , Sir Walter , care il poate opri pe Helman. Dar nici in Franta Sam nu este in siguranta. Cineva o uramareste. Cineva invizibil. Sam va trebui sa isi dea seama cum sa se ascunda de un dusman chiar daca nu il poate vedea.

Unfurl (Ripple, #3)

Impotriva tuturor asteptarilor, Samanta Ruiz a supravietuit tuturor atacurilor celor doi asasini care se aflau sub conducerea lui Helmann. Ea este in siguranta , dar este pe departe de a fi in siguranta. Helmann planifica un al doilea Holocaust si vrea ca Sam sa joace un rol principal in acesta. Will , intre timp , separat de Sam printr-un ocean cauta o modalitate de a preveni apocalipsa lui Helmann. Impreuna ci Sir Walter si cu Mickie , Will joaca un joc mortal in facilitatile geneze, descoperind indicii nelinistitoare cu privire la planurile lui Helmann. Will si Sam  descopera cat de mult trebuie sa fie dispusi sa-si sacrifice viata penrtu a-l opri pe Helmann. 

Unfurl , puternica concluzie a seriei Ripple ii va lasa pe fani fara respiratie.

-A

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s