Les Misérables

Mizerabilii este adaptarea pentru marele ecran a muzicalului ce face în continuare senzaţie pe scenele din toată lumea după 27 de ani, cu 60 de milioane de spectatori şi fiind jucat în 21 de limbi pe tot globul. Regizat de Tom Hooper, câştigător al premiului Oscar pentru The King’s Speech, filmul este o producţie Working Title/Cameron Mackintosh şi are o distribuţie de staruri formată din Hugh Jackman, Russell Crowe, Anne Hathaway, Amanda Seyfried, Eddie Redmayne, Aaron Tveit, Samantha Barks, Helena Bonham Carter şi Sacha Baron Cohen.

Mizerabilii este povestea captivantă a unui destin frânt de vise destrămate, un testament atemporal despre iubire neîmpărtăşită, pasiune, sacrificiu şi mântuire. Jackman este Jean Valjean, puşcăriaşul veşnic vânat de nemilosul poliţist Javert, interpretat de Crowe. Când Valjean va accepta să aibă grijă de Cosette (Amanda Seyfried), fiica lui Fantine (Anne Hathaway), vieţile lor se vor schimba pentru totdeauna.

Parerea mea: Am adorat filmul,totul mi s-a parut exceptional (de la productie pana la actori).Este un musical,daca nu va place genul nu vi-l recomand,dar mie imi sunt drai aceste filme (Mama Mia fiind unul dintre filmele mele preferate).As putea sa zic ca filmul chiar s-a ridicat la nivelul cartiilor scrise de Victor Hugo si sper ca in seara asta la Premiile Oscar,sa nu ramana nepremiat.

Va las mai jos o poza cu propria mea colectie a cartiilor “Mizerabilii”(cartile sunt cam dezmembrate dar le am de la mama care le are de la tatal ei..dragut nu?=)))

IMG_4255

-G

5 thoughts on “Les Misérables

  1. N-am vazut nici filmele si n-am citit nici cartile. Nu stiu daca le voi citi pentru ca nu sunt chiar genul meu de carti, dar la film probabil o sa ma uit.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s