Deeper We Fall

Deeper We Fall (Deeper We Fall, #1)

“Deeper We Fall” :  La doi ani dupa ce cel mai bun prieten al ei a fost implicat intr-un accident de masina care i-a provocat un traumatism cranian , Lottie Anders este gata sa inceapa primul ei an de facultate. Este gata sa mearga mai departe. Gata pentru a incerca sa uite noaptea in care i-a fost spulberata viata. Planurile ei s-au orpit cand nu doar unul , ci amandoi fratii ei au fost responsabili pentru accidentul care a aparut din nou in viata ei. Zack este cruda , egoista si de fiecare data vorbeste cu prietenul ei despre ce s-a intamplat in fata lui Lottie. Zan este diferit.El asculta aiurelile ei jenante. El iubeste ” sa ucida o pasare cantatoare” la fel de mult precum ea ar face , iar ochii lui sunt irezistibili.Cuvintele sale sunt putine si rare , dar atunci cand el vorbeste , ea nu se poate abtine si doar asculta. Problema este ca Zan este soferul care a cauzat accidentul, iar acum Lottie a aflat ca el a mintit-o in legatura cu ce s-a intamplat in seara aceea. Acum ea trebuie sa se gandeasca ca daca il va ierta din nou , totul va fi bine sau acest lucru va cauza multa durere.

Faster We Burn (Deeper We Fall, #2)

“Faster We Burn” : Ultimul lucru de care Katie Hallman are nevoie in viata ei este un alt barbat , dar Stryker Grant este acolo oricum.Ceea ce incepe doar ca o evadare din relatia ei anterioara incurand se transforma in ceva mai mult.Stryker intra pe sub pielea ei cum nimeni nu a mai facut-o inainte si incurand ea isi da seama ca nu-l poate schimba chiar daca vrea. Dar Katie este pregatita sa-l accepte pe tipul care ar putea sa ii distruga sufletul deja ranit intr-un milion de bucati?

Primul volum mi se pare ok , este interesant , are actiune , dar in al doilea volum deja apar personaje noi si nu mai inteleg nimic. Cartile inca nu au fost lansate , abia anul acesta vor aparea in strainatate si din aceasta cauza nu este nici o recenzie pe goodreads, dar cu timpul vor aparea.

Voi ce ziceti?

-A

One thought on “Deeper We Fall

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s