Castigator concurs de fidelitate

Stim ca ati asteptat mult momentul acesta si ne cerem scuze ca am intarziat atata cu anuntarea castigatoului. Am citit amandoi compunerile , iar decizia a fost una obiectiva. Cand am hotarat castigatorul am tinut cont in primul rand de apartenenta continutului la titlu , dar si de coerenta si corectitudinea textului. Cand am ales nu am tinut cont de nici o alta relatie , decat de cea de bloger- cititor, cine crede altceva , treaba lui.

LOCUL 1 – Paun Catalina Cezarina

LOCUL 2 – Moroti Cristina Maria

LOCUL 3 – Fercalo Larisa – Oana

Ne pare rau pentru celelalte fete  si speram ca acest lucru sa nu va  impiedice sa nu mai participati si  la alte concursuri de la noi de pe blog 😦 

Asteptam sa vedem ce carte alege Catalina , iar apoi Cristina. Oana va primi pachetul de swag-uri promis ( Oana , te asiguram ca sunt niste swag-uri frumoase , iar majoritatea sunt semnate de autor :D) 

Geani va ajunge la posta in jur de o saptamana. Va anunta pe blog atunci cand va pune premiile . Iar Oana va primii plic cu swag-uri din doua locuri . Sorry , Oana dar nu avem ce sa facem , intelegi tu 😀

Asteptam saptamana asta sa ne trimiteti un mail cu datele complete ( nume complet, adresa , localitatea , judetul si codul postal) pe una dintre adresele geany.10000@yahoo.com , alesutila@yahoo.com. 

Felicitari tuturor ! :*

 

12 thoughts on “Castigator concurs de fidelitate

    • multumesc frumos mariacris98! sa sti ca de tine ma temeam rau de tot:)!stiu ca si tu compui foarte frumos, ne-am mai intersectat noi doua la un concurs de creatie pe alt blog

  1. Yupii! 🙂 Am castigat semne de carte si semnate. Bineinteles ca vroiam o carte, desi stiti bine ca ma asteptam la locul 4 =))). Ma multumesc si cu semnele, mai ales ca sunt semnate si sunt sigura ca sunt frumoase, am incredere in voi. Trimit mai acusi datele mele.
    P.S: Va iubesc, nu ati uitat de liniuta de la nume =))

  2. wowww felicitari tuturor si va multumesc din suflet! e a 2a oara cand castig pe acest blog si eu nici nu am blog si nici nu va cunosc personal, asa ca doamne fereste sa ne auzim vorbe urate!chiar ma bucur ca v-a placut, inca de cand am creat-o am simtit ca o sa castig, lasand modestia deoparte, dar am recitit-o si eu dupa ce am compus-o de mai multe ori si chiar mi-a placut:)) ma gandeam la un film de groaza, tocmai mie care imi e frica de tot ceea ce inseamna groaza! cand o reciteam traiam si eu suspansul si ma gandeam la deznodamant:). Pai nu pot decat sa va spun ca m-ati facut super-mega-fericita, si ca de foarte mult timp imi doream cartea Chimie perfecta!!!!!!! o sa trimit datele mele personale pe email imediat!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s