Ce se mai aude despre Catching Fire

1342614193_sam-clafin-lg

Rasfoiam marti revista Bravo si mi-a atras atentia anuntul despre Catching Fire. In al doilea volum al triologiei Jocurile Foamei apare un personaj , Finnick Odair , iar actorul care joaca rolul acestuia este Sam Claflin. Poate il cunoasteti pe Sam , deaorece a mai jucat in Piratii din Caraibe : Pe ape si mai tulburi , Alba ca Zapada si Razboinicul Vanator si alte filme. Se pare ca fanii sunt foarte revoltati si urasc tot ce este legat de Sam. Ganditiva ca s-au luat de culoarea parului si de dintii lui . Mie mi se pare destul de ok , adica producatorii au stiut ce fac cand l-au ales pe el . Ce ma enerveaza este ca Sam incearca sa ii ia locul lui Peeta si flirteaza cu Katniss , dar o sa imi treaca=)).

Sunt nerabdatoare sa apara filmul , dar pana in noiembrie mai e mult:-P

Ce parere aveti de Sam?

-A

4 thoughts on “Ce se mai aude despre Catching Fire

  1. In a doua poza e frumos. In prima poza zici ca e o sperietoare de ciori. Ce poate sa faca tehnologia… Mi se pare OK. Pana la urma nu te intereseaza ce face el in viata de zi cu zi (sau da), si cum joaca in film.

  2. Sam Claflin e dragut, e un Finnick adevarat. Sincer nu imi imaginam un alt actor in locul lui Sam. La fel cum poate nu imi imaginam alt actor in rolul lui Peeta sau Gale. Ideea e ca el flirteaza cu toata lumea. Nu vrea sa i-o suteasca pe Katniss de sub nasul lui Peeta. El e mai smecheras si sincer asta m-a atras la el pe parcursul cartii Catching Fire, dar si pe parcursul cartii Mochingjay. Si cand a murit in Mockingjay am plans. Pentru ca el merita sa traiasca, nu sa moara in halul ala. Deci haterii pot sa fie fericiti ca el o sa moara in al treilea film.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s