Anunt

Geani va lipsi cateva zile de pe blog deoarece nu are interent. Nu promit ca voi face mai mult de doua postari pe zi deoarece sunt foarte ocupata cu pregatirile pentru olimpiade si pentru simularile de la sfarsitul lunii.

In legatura cu compunerile pentru concursul de fidelitate , nu va grabiti , pentru ca mai este destul timp pana vineri πŸ™‚ Β 

 

10 thoughts on “Anunt

  1. Te inteleg! ;)) Imi pare rau pentru Geani 😦
    Aaa, eu m-am grabit cu compunerea, stiu stiu :)) Insa, stii si tu cat de greu e cu scoala si daca as fi scris in tot haosul asta din mijlocul saptamanii, ah, greseam si mai mult si nu imi veneau idei si.. scriam oribil =)))

  2. Ok.Sper sa revina in curand.
    In legatura cu compunerea,o sa ti-o trimit vineri cred,pentru ca sunt super mega ultra ocupata cu scoala asta.E ok? πŸ˜€

  3. ale, ti-am trimis tie compunerea, daca geani nu are internet! mi se lipesc ochii de somn, de dimineata am scris-o intr-o fuga, si acum noaptea am gasit un ragaz sa o scriu la calculator! sper sa va placa! am scris-o printre randuri fiindca sunt ocupata cu multe chestii, printre care colectarea materialelor necesare pentru licenta etc!

  4. Ale, intri in seara asta pe mess? Vreau sa iti dau compunerea, ma gandesc ca nu a putut sa ti-o dea Geani daca nu are net, ca eu i-am trimis-o lui :-?? Ti-as trimite-o prin mail, dar nu mai stiu ce Microsoft ai zis ca ai.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s