Across the Universe

Across the Universe (Across the Universe, #1)

O iubesc de mult. O nava spatiala constriuta din secrete si crima.

Amy , in varsta de 17 ani , se alatura parintilor ei ca o marfa inghetata la bordul marei nave spatiale, Godspeed si asteapta sa se trezeasca pe o planeta noua , trei sute de ani in viitor.Niciodata nu ar fi putut sa stie ca somnul ei inghetat va veni la sfarsitul celor 50 de ani foarte repede si ca ea va fi aruncata intr-o lume noua si curajoasa a unei nave spatiale care traieste dupa propriile sale reguli.

Amy isi da seama ca trezirea ei nu a fost o simpla defectiune de calculator.Cineva – unul dintre cele cateva mii de locuitori de pe acea nava spatiala a incercat sa o omoare, iar daca Amy nu face ceva , parintii ei vor fi urmatorii.

Acum , Amy trebuie sa se grabeasca sa descopere secretele ascunse pe Godspeed.Dar din lista ei de suspecti , doar unul este cel ma important: Elder , viitorul lider al navei , dar ea nu se poate indragostii de el.

A Million Suns (Across the Universe, #2)

Godspeed a fost odata invadata de minciuni . Acum este condusa de haos.

Au trecut trei luni de cand Amy a fost deconectata . Intotdeauna a stiut ca viata ei s-a sfarsit. Oriunde se uita vedea peretii navei spatiale , Godspeed.

Dar mai exista si o speranta : Elder si-a asumat conducerea navei . El este in sfarsit liber sa actioneze dupa bunul plac – nu mai mult Phydus , nu mai multe minciuni. Dar cand Elder afla socanta veste despre nava , el si Amy se unesc pentru a afla adevarul din spatele vietii de pe Godspeed. Ei trebuie sa lucreze impreuna pentru a descoperii marele secret care a fost pus in miscare cu sute de ani in urma. Succesul sau esecul lor , va determina soarta a 2298 pasageri de la bordul navei.Dar cu fiecare pas , calatoria devine mai periculoasa  , nava mai haotica , iar dragostea dintre ei mai puternica.

Shades of Earth (Across the Universe, #3)

Amy si Elder au lasat in urma zidurile apasatoare ale navei Godspeed , iar acum sunt pregatiti sa-si inceapa din nou viata-  sa-si construiasca o casa pe Pamant , planeta pe care Amy a calatorit mii de mile de-a lungul universului , pentru  a experimenta.

Dar acest pamant nou nu este paradisul la care Amy se astepta. Nu sunt pterodactili gigantici , flori mov care sa gandeasca si ruine misterioase , inexplicabile care detin mai multe secrete decat zidurile care ii inconjurau pe cealalta planeta. Cel mai mare secret dintre toate? Fostii pasageri ai navei Godspeed , nu sunt singuri pe aceasta planeta. Iar daca ei vor sa ramana , trebuie sa lupte. 

Amy si Elder trebuie sa se grabeasca sa descopere cine – sau ce – altceva este acolo daca ei au vreo speranta sa-si salveze coloniile si sa-si construiasca un viitor impreuna. Daca coloniile se prabusesc? Atunci, tot ceea ce au sacrificat – prieteni . familie , viata de pe Pamant  – va fi totul in zadar.

STIMULATI DE MINCIUNI

CONDUSI DE HAOS

APROAPE ACASA

Niciodata nu am citit o carte despre Universul Spatial , pentru ca nu m-a interesat . Insa aceasta serie chiar ma atrage deoarece are un subiect destul de complex.

Ce parere aveti?

-A

4 thoughts on “Across the Universe

  1. mie nu imi plac sf-urile de acest gen, insa ma gandesc acum la comedia aia cu louis de funees:)) in care il dezgheata pe unul inghetat din 1900 -Hibernatus:) vi-l recomand cu placere, bineinteles alaturi de toata seria de comedii cu Louis De Funees

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s