Melodia zilei #141

You’re still written in the scars on my heart.

Stiu ca v-am mai prezentat aceasta melodie,dar la sectiunea de versuri.In ultimele zile se aude peste tot,PinK reusind sa marcheze iarasi un number one.II merge din ce in ce mai bine.dupa “Blow”,”Try”,acum avem “Just Give me a reason” in colaborare cu Nate Ruess(pe care-l stiti de la trupa fun.).Eu ador melodia,voi?

-G

Advertisements

21 thoughts on “Melodia zilei #141

  1. Ador melodia si imi place foarte mult si de Nate, desi unii spuneau ca nu prea se i se potriveste vocea in melodie. Mie mi se pare ca suna foarte bine.

  2. daaa:X,melodia asta este geniala:X,o aud aproape tot timpul:> imi place pink,desi unele melodii nu prea imi plac.

    • daca imi dai si mie postul sau linkul de radio unde o auzi tot timpul ar fi super fiindca eu nu o aud pe asta nicaieri desii mi-ar placea, in schimb le aud pe celelalte ale ei

  3. melodia lui pink cred ca a fost una dintre cele mai difuzate melodii:D…..pentru ca am vazut-o cum am zis mai sus foarte des la posturile de muzica.

  4. mamaaaaaa ce super este, eu nu o stiam, si imi da senzatia de parca nici nu e un videoclip de-al lui pink, tinand cont ca ea e o vedeta un pic mai excentrica, dar de data aceasta a realizat un videoclip si o melodie super linistitoare! e un super duet! si treaba cu patul situat printre norisori cu acel ursulet e superbaaaaaa! imi place la nebunie! super!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s