Ce se mai intampla? #2

Precomanda “Aleasa”

Cartea are 288 de pagini, formatul 13×20 cm, ediţia este cartonată, iar preţul de listă 39,90 lei. La precomandă, veţi beneficia de 25% reducere şi transport gratuit.Pentru precomanda apasati pe poza de mai sus.

Beautiful Creatures in varianta tie-in la RAO

Nu existau surprize în Gatlin County. Eram practic în mijlocul ţării nicăieri. Cel puţin aşa credeam. Ce tare mă înşelam! Exista un blestem. Exista o fată. Şi, în final, va exista şi un mormânt.” Dragoste încă din prima clipă… Încă înainte să o fi zărit pentru prima dată, ea i-a bântuit visele: Lena, fata cea nouă de la şcoala lui Ethan. Lena, fata cu părul negru şi ochi verzi, Lena, cea care locuieşte în Ravenwood, vechea plantaţie pe care toţi cei din Gatlin o ocolesc, toţi cu excepţia lui Ethan. Lena, de care Ethan se va îndrăgosti fără scăpare. Dar Lena este urmărită de un blestem, pe care ea încearcă să îl ascundă cu orice chip. Ea este o Caster, provine dintr-o familie de vrăjitoare şi la a şaisprezecea aniversare, ea va fi chemată. Atunci se va decide dacă ea va fi o vrăjitoare a luminii sau o vrăjitoare a întunericului… Ethan ştie că nu are de ales, lui îi este scris să o iubească pe Lena pe vecie. Dar va putea ea să-i rămână alături indiferent cărei părţi îi va aparţine?

Seria “Delirium” va fi ecranizata

 

Dupa modelul The Vampire Diaries, True Blood, Game Of Thrones (si lista poate continua), o noua adaptare a unei serii de carti a fost preluata de un post de televiziune. Astfel, FOX va produce trilogia young adult Delirium, scrisa de Lauren Oliver. Actiunea se petrece intr-un viitor in care dragostea a fost declarata boala, numita Deliria, si fiecare american la varsta de 18 ani trebuie sa primeasca un antidot, apoi sunt evaluati si le este desemnata perechea. Cei care nu accepta antidotul sunt numiti “Invalizi” si vanati de autoritati. Lena Holoway este o fata obisnuita care numara zilele pana cand va avea loc procedura insa se intampla sa se indragosteasca. Initial se dorea sa fie produs un film, dar FOX a considerat ca un serial tv ar fi mai potrivit, scenariul fiind scris de Karyn Usher (Prison Break).

Academia Vampirilor:Filmul(cast)

Mi sus ii avem (de la stanga la dreapta):Rose,Lisa si Dimitri.Mie imi convine castul,sper sa fie reusit filmul.Filmarile incep in vara,iar numele filmului va fi Vampire Academy:Blood Sisters.

-G

Advertisements

24 thoughts on “Ce se mai intampla? #2

  1. ce pot sa zic despre actorii filmului academia vampirilor? pai mie nu mi place dimitri deloc,rose si lissa imi plac in schimb,sunt tare curioasa sa vad cine va fi christian,pentru ca de el imi place din serie:X

  2. despre a 16 a luna,eu ma duc sa vad filmul,chiar daca,nu am citit cartea…..asta nu ma impiedica sa-l vad.

  3. cat despre precomanda mai sunt:cele 9 vieti ale lui chloe,nu mi-o iau,pentru ca nu am primele volume si sar peste aceasta precomanda….

  4. beautiful creatures nu e o carte rea, cred ca e un pic pe gustul meu, desi eu sunt extrem de pretentioasa! seria delirium pareinteresanta antidot pentru delir care e iubire:)) ce mai nascoceste si omul! tipul de la castingul ales pentru academia vampirilor e dragut, dar nu cred ca ma va determina pentru nimic in lume sa ma uit la serial, si asa eu nu m-am mai uitat nici la the vampire diaries de prin decembrie din lipsa de timp! n-as putea tine pasul cu sute de seriale.

  5. Vreau si eu seria Beautiful creatures, dar in engleza. Nu cred ca am rabdare sa apara toate cartile la noi plus ca nu imi place cum sunt tiparite cartile de la Rao. Pentru cei cu probleme cu vederea ca si mine se simte o mare diferenta intre Leda si Rao.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s