Melodia zilei #138

Kelly Clarkson Catch my Breath music video

Anul trecut Kelly Clarkson a lansat videoclipul la ultimul single al ei , “Catch My Breath”. Clipul imi place foarte mult deoarece este simplu , dar de efect 🙂 Versurile sunt scrise de ea si astfel  ne vorbeste despre greutatile pe care le-a intampinat pana sa ajunga la statutul pe care il are acum. Si ea ca si multi alti artisti s-a facut cunoscuta prin intermediul show-ului American Idol. 

Eu nu am auzit de ea pana ce a lansat melodia “Because of you” . Cu siguranta este o melodie pe care nu o voi uita niciodata 😀

Va place?

-A

20 thoughts on “Melodia zilei #138

  1. cat mi-a placut because of youuuuu!!!! nici eu nu o stiam pana la acea melodie! sincera sa fiu, pe zi ce trece raman uimita cand prezentanti niste voci deosebite si spuneti ca au fost facute cunoscute publicului, au debutat practic, in concursul american idol! inseamna ca e un concurs super tare! ar fi bine sa-l preia si televiziunea noastra intr-un format asemanator! oricum ar fi, mai sunt cateva zile si incepe showul la care nu mai mananc nu mai dorm nu mai beau nu mai fac nimic:) doar respir si rad sau raman uimita, ROMANII AU TALENT! unde descopar ca intr-adevar unii oameni nu au avut sanse in viata chiar daca au dispus de talent!

  2. romanii au talentt:X,abiastept sa inceapa,doamne decand astept asta 8->,ador emisiunea asta,is pe jos de ras=))

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s