Descoperind lumea lui Harry Potter #4

harry_potter_y_la_orden_del_fenix_2007_4

 

Saptamana aceasta va prezentam doua melodii de pe coloana sonora a filmului Harry Potter.Pentru aceasta coloana sonora au lucrat cei mai mari compozitori din Anglia si a castigat deseori premii pentru Best Soundtrack.

Si dupa aceasta doza de muzica dramatica,va lasam cu o poza funny=)):

-G,-A

27 thoughts on “Descoperind lumea lui Harry Potter #4

    • chiar daca nu le poti auzii, cu siguranta macar pe prima trebuie sa fi auzit-o vreodata macar intr-o reclama la tv cand anunta ora la care rula filmul sau in oricare alta imprejurare, tinand cont ca este o melodie foarte populara!

  1. ce frumos din partea vostra ca v-ati gandit sa publicati si soundtrackurile astea doua! primul soundtrack mi-a facut pielea ca de gaina! mi-a adus amitne de copilarie si de bucuria care ma stapanea atunci cand vizionam filmul! melodia asta m-a uns pe suflet! mi-a placut dintotdeauna! am avut-o si ca sonerie de apel! acum m-ati determinat sa o aplic din nou ca sonerie de apel: de dragul vremurilor apuse! si al doilea soundtrack e reusit insa nu e ca primul! soundtrack-urile au obtinut multe premii, stiu ca am vazut odata intr-un documentar in care povestea de pe platourile de filmare si despre echipa care a lucrat la coloana sonora! cat de importanta este coloana sonora pentru un film nici nu trebuie sa mai precizez! cred ca tuturor ne ramane cu multa placere un film in capul nostru daca il asociem si cu o melodie frumoasa! ma gandeam acum chiar si la singur acasa care are tot la fel o tema frumoasa, sau la james bond etc. apropo de ce nu va ganditi sa faceti o rubrica in care sa prezentati cate un soundtrack saptamanal, dintr-un film! ar fi interesant! acum imi vin tot felul de melodii din filme si seriale! ultimele poze sunt funny rau!chiar m-au facut sa rad!

  2. da exact,rubrica asta e pentru fanii seriei.
    daca sunteti multi,atunci asta e ceea de aveti nevoie =))

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s