Anna si Sarutul Frantuzesc de Stephanie Perkins,in curand la Editura Epica

De la primul la ultimul rând, cartea este pur şi simplu cuceritoare. E amuzantă, plină de suspans, de neprevăzut şi, bineînţeles – în Paris, cel mai romantic oraş al lumii – de dragoste.

Anna este o americancă exilată la Paris (fireşte că în pofida voinţei sale) pentru ultimul an de liceu. Totul e nou, necunoscut şi potenţial de neînţeles, inclusiv şi mai ales limba, iar ea trebuie să-şi măsoare de două ori toate gesturile, toate cuvintele, confuză şi disperată să nu facă vreo gafă. Singură n-ar reuşi, dar, vorba colegei ei din vecini: „de aceea sunt prieteni pe lume”.

Cu grupul de noi prieteni, totul se schimbă radical. Şi mai ales cu St. Claire – hei, care fată ar rămâne insensibilă la o asemenea combinaţie de însuşiri „extra”: bine-făcut, frumos, inteligent, vorbăreţ şi cu un ucigător simţ al umorului? Cu o singură problemă: „St. Claire e deja luat”, are o iubită. Anna îşi repetă „suntem doar buni prieteni, suntem doar buni prieteni”, dar sentimentele, reciproce, devin de neînlăturat.

Ezitări, îndrăzneli, îndoieli, interpretări greşite, întâmplări vesele şi triste, reacţii-surpriză şi un îndelung amânat sărut – tot arsenalul seducţiei şi tot jocul dragostei, bine dozat şi excelent temporizat. Cum mărturisea o cititoare vrăjită: „E una din acele cărţi pe care le citeşti şi îţi spui: Sper să mi se întâmple şi mie asta! Sper să întâlnesc şi eu pe cineva aşa! Sper să am şi eu prieteni ca aceştia!”

Suna bine si am auzit multe pareri bune despre aceasta carte.Se pare ca Editura Epica isi face loc printre editurile de top din Romania.

-G

23 thoughts on “Anna si Sarutul Frantuzesc de Stephanie Perkins,in curand la Editura Epica

  1. deci imi place enorm de mult editura epica…..e absolut uimitoarre:X o sa aibe mai mult succes decat leda.

    • o sa aiba foarte mult succes la consumatorii principali ai acestor carti, si anume tinerilor! in final mai exista carti care mai ies din paranormal si supranatural:D mai coboram putin cu picioarele pe pamant unde exista minciuni tradari inselari:D cum s-ar putea sa existe in aceasta carte daca protagonista principala va fura iubitul altei fete

  2. Editura Epica din cate vad vrea sa ii mai taie din clienti editurii Leda! titlul cartii:D ma trimite cu gandul la sarutul frantuzesc:D si pana sa citesc despre ce este vorba nu ma puteam gandii la aceasta carte decat ca la una de dragoste! m-ar enerva tare mult daca Anna s-ar cupla cu tipul ala perfect intalnit la Paris-capitala dragostei, pentru ca nu suport tipele care se baga cu voia lor intr-o relatie tinand cont ca el avea deja o iubita! sper sa se indragosteasca de altcineva si tipului care la inceput i se parea perfect sa ii descopere anumite laturi ascunse care sa o indeparteze de el!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s