Time

“Nu ai cum sa iti gasesti timp pentru ceva.Daca chiar vrei timp,trebuie sa il faci tu.”

“Am doua metode de a masura timpul:atunci cand sunt cu tine si atunci cand nu.”

“Timpul este cel mai bun profesor.”

Avand in vedere citatele de mai sus,puteti sa faceti o scurta descriere a ceea ce inseamna pentru voi TIMPUL?Stiu ca este o intrebare ciudata,dar trebuie sa o vedeti in toata complexitatea ei si sa va referiti la ea atat obiectiv,cat si subiectiv.

-G

 

26 thoughts on “Time

 1. mai omule in toata complexitatea ta filozof te faci:))//nu e o intrebare ciudata , dar mintea mea la ora asta zburda pe alte meleaguri si nu la lucruri legate de timp , desi eu si timpul avem o relatie complicata , chiar va trebuii sa actualizez statusul din in razboi cu timpul, la o cina romantica..neh imprevizibil, copliaresc ..dar cred ca voi incerca sa tratez cu seriozitate aceasta intrebare ce inseamna pentru mine timpul..pai avand in vedere ca traim intr-o era a vitezei si asa mai departe tot ne plangem ca nu avem timp, insa eu consider ca avem timp de toate lucrurile propuse atata vreme cat ne dozam timpul astfel incat sa ne odihnim si sa participam la toate activitatile noastre prefereate ..

 2. Timpul este un fulger. Trece atat de repede incat nu apuci sa faci mare lucru. Ai atatea ganduri pe care ai vrea sa le pui in practica, sa faci aia, aia, aia, dar pur si simplu nu ai timp. Ziua parca e prea scurta, prea repede se face seara. Nici cand faci ceva plictisitor timpul nu se scurge greu. Acum vine, acum se duce.

  • din pacate timpul s-a micsorat la propriu nu la figurat! cercetatorii de specialitate spun ca este o minciuna faptul ca ziua ar mai avea in prezent 24 de ore, se pare ca timpul s-a scurtat la 16 ore dar populatia nu este instiintata pentru a nu se alarma! nu suntem nebuni ca percepem timpul ca pe ceva care trece repede! timpul chiar s-a scurtat! sa nu aruncati cu pietre in mine:D eu va spun ce am citit si auzit!

 3. timpul uneori cred ca este cel mai mare dusman al nostru.mai intai iti propui lucruri pe care vrei sa le pui in practica,iar,apoi,te trezesti ca timpul iti fura totul si numai ajungi sa-ti pui in ordine toate planurile,iar cand stai degeaba timpul trece foarte greu.cum a zis si maria:ba vine,ba se duce.

 4. Timpul este foarte important pentru mine, fiindca el este ireversibil si nu-l pot opri in loc, iar cel mai important lucru, timpul imi demonstreaza efemeritatea finiintelor. Timpul masoara distanta dintre evenimente. Trecutul nu-l mai pot schimba, prezentul il traiesc, si ma bucur de fiecare clipa ca si cand ar fi ultima, iar in ceea ce priveste viitorul, acesta este cel in care imi planific o multitudine de lucruri de realizat. Pentru mine timpul il privesc ca pe un dusman periculos pe de o parte dar si ca un prieten care imi aduce fericire pe de alta parte. Pentru prima ipoteza, cea a dusmanului periculos, privesc timpul ca fiind moartea care sta cu coasa langa persoanele mele dragi si mi le ia pentru totdeauna, dar si pentru faptul ca atunci cand gresesc nu il mai pot da inapoi pentru a sterge cu buretele anumite fapte. Privesc timpul ca pe un prieten de nadejde pentru ca imi planific lucruri pentru viitor si reusesc sa mi le indeplinesc, aduc fericire celor din jur prin rezultatele si actiunile pe care le intreprind, si ma bucur de tot ceea ce ma inconjoara. Timpul are valoare pentru mine, fiindca sunt la inceput de drum in viata, si doresc sa imi intemeiez o familie fericita si sa ma bucur din plin de fiecare clipa petrecuta alaturi de cei dragi. Timpul este valoros si trebuie sa fructificam fiecare clipa!

 5. P.S nu m-as incalta cu asmeena jampieri si asemenea incaltaminte in picioare nici daca m-ar plati. poate pentru tipa din imagine timpul a stat in loc sau a luat-o prea inainte, tinand cont ca a ramas mai mica la nr de la picior decat sunt pantofii

 6. eu nu pot exprima ce inseamna timpul pt mine . nici pana acu nu am realizat trecerea lui , ma trezesc in unele momente- ca acum- cand realizez ca iar a trecut .

 7. toaate cred ca am vrea sa-l oprim macar umpic dar din pacate nu au reusit nici cele mai sclipitoare minti

 8. eu sper ca timpul meu sa treaca cat mai mult si sa nu se opreasca prea curand.
  fiecare relatie dureaza o bucata de timp depinde de noi daca mai mult sau mai putin

 9. Timpul ? O unitate de masura a propriei vieti. viata – o unitate de masura pentru timp.
  Timpul este infinit si fiecare hotaraste cum il petrece. Nimeni nu stie cat timp are la dispozitie pentru a trai, dar nimeeni nu se gandeste la asta decat cand ajunge pe pat der spital sau la o varsta inaintata. Ne plangem ca nu avem tim pentru a face timp, nu il gasim. Dar, timp pentru a trai, unde gasim ? (Nu bagati in seama, vorbesc prostii )

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s