20 thoughts on “You Have To Chase The Dream

 1. e secret ce vis vreau eu sa-mi devina in realitate,dar,pot spune ca as face orice pentru el ca sa-mi devina realitate:X,as renunta la multe pentru el,e mai degraba o dorinta decat un vis.

  • succes! oricum nu e bine sa il spui daca esti superstitioasa fiindca pare-se ca nu se va mai indeplinii:)! eu l-am spus si sigur ca nu mi se va indeplinii! acum glumesc:)) sincer, nu aduce anul ce aduce clipa asa ca daca suntem ambitiosi clipa poate sa ne indeplineasca visul trebuie doar sa fructificam orice oportunitate

 2. Am milioane de vise pentru ca cel mai frumoas lucru e sa visezi. totusi, nu imi pun nadejdea in ele pentru ca am invatat ca pot fi spulberate intr-o singura secunde. Eu prefer sa zic ca vreau sa imi indeplinesc “planurile de viitor”, nu visele. Asta nu inseamna ca numai visez, sigur ca fac asta, in fiecare zi cand trec printr-o situatie proasta, imi imaginez una frumoasa si parca trec peste tot mai usor. Totusi, ca sa iti raspund la intrebare, visul meu cel mai mare? Vreau sa urmez o facultate in strainatate, dar si asta face parte din planurile de viitor mai reala :)). Un vis, ce nu cred ca se va implini, este sa ma casatoresc pe o insula pustie, doar eu, el si cel care oficializeaza casatoria. Ce as face pentru a imi indeplni un vis? Depinde de ce vis este vorbe, cat de posibil este si ce importanta are. Sper ca ati inteles ceva din logica mea pe care nu prea stiu sa o explic.

  • Da, e bine sa visezi, doar sa nu transformi un vis imposibil in ceva ce ai vrea sa faci si in viata. Bun, acum vorbesc prostii. Visele sunt realizabile atata timp cat ai motivatie sa le realizezi. Succes in ceea ce ti-am propus 🙂

   • Nu stiu ce ai inteles, cred ca nu ai inteles :))
    Tocmai asta ziceam si eu: visezi dar, nu transformi visele in planuri de viitor, le lasi la statutul de vise mai ales daca nu sunt realizabile.Deci, eu aleg sa ma gandesc mai mult la planuri de viitor, ce pot fi duse la capat dar, nu le cataloghez drept vise. Visele sunt ceva, planurile sunt altceva chiar daca multe persoane nu sunt de acord cu mine.

   • foarte bine spus! nu poti sa te visezi presedintele americii cand sti ca sub nicio forma nu se va putea indeplinii acest lucru! trebuie sa visezi la ceva care se poate indeplinii in functie de calitatile pe care le ai! nicidecum sa visam la cai verzi pe pereti!

 3. Nu am un vis maret. Nu imi place sa ma gandesc la viitor pentru ca dupa ce imi fac planuri o sa fiu dezamagita daca nu se indeplinesc. Eu acus termin clasa a 8-a si nici macar nu stiu la ce liceu si la ce profil sa merg, asa ca nu se pune problema sa ma gandesc ce o sa fie peste zeci de ani.

  • nici sa nu te gandesti prea mult la viitor ca nu e bine! eu mi-am facut de multe ori planuri si mi s-au naruit! traieste clipa! asta conteaza cel mai mult! in schimb traseaza doar niste directii mari generale despre cum vrei sa arate viitorul tau fara sa te adancesti prea mult in detalii! cea mai mare bucurie este atunci cand obtii ceva la care nici nu te asteptai iar cea mai mare dezamagire este sa tanjesti dupa ceva si sa nu reusesti sa obtii

 4. multumesc,eu ma rog lui dumnezeu sa mi se indeplineasca acest vis si traiesc cu speranta de zi cu zi ca candva mi se va indeplini,si oricum nu conteaza cand se va implini,important e ca va veni acea zi si sunt in stare sa renunt la o gramada de lucruri pentru acea dorinta,cum am mai zis.

 5. cel mai mare vis al meu este sa devin scriitoare. pana unde as merge sa-l indeplinesc???? :)):)):)) pana intr-acolo incat m-as ruga si as stresa un editor sa imi publice cartea 😀

 6. orice as face , pana in panzele albe as merge , chiar orice , am inceput sa lucrez la indeplinirea lui

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s