Melodia zilei #130

Just know you`re not alone,`cause I`m gonna make this place your home.

Phillip Phillips este castigatorul American Idol 2012.Sunt absolut ca va ajunge departe,pentru ca imi place tare mult vocea lui,dar si single-ul lansat de el in vara,care a cucerit inima a milioane de oameni.As putea sa spun ca este un fel de Taylor Swift varianta masculina,pentru ca versurile lui sunt inspirate din povesti din viata sa.Va las cu melodia “Home”.

-G

19 thoughts on “Melodia zilei #130

    • este aceeasi marie cu o alta palarie! in curand parca pe antena 1 daca nu ma insel o sa inceapa o emisiune cu acelasi format! mie imi place x factor asa ca sunt sigura ca si aceasta emisiune imi va placea! imi plac toate emisiunile care incurajeaza tinerele talente!

    • sa sti ca nu intotdeauna castiga cel mai buni! castiga in functie de cati oameni de acasa ii sustin! iar persoane care socializeaza foarte mult au mai multe sanse decat un cantaret care canta la un colt de strada pentru niste bani care ii arunci in palarie

  1. pe tipul asta il vad cantand muzica country undeva in munti! imi place melodia dar habar n-aveam de exitenta lui si a acestei melodii fiindca nu urmaresc american idol! imi place partea cu ooooooooooo aia pot sa o imit si eu:))

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s