Ce se mai intampla la Leda?

In acest articol va voi spune pe scurt cu ce se mai ocupa cei de la Leda.Asa ca mai jos vorbim despre “Viata ca un joc de crochet” de Kate Atkinson,volumul 4 din seria “Sange Albastru si despre seria “Vampirii din Morganville”.Astept parerile voastre in comentarii!

Sange Albastru de Melissa de la Cruz-volumul 4 precomanda

Cartea are 324 de pagini, formatul 13 x 20 cm, ediţia este cartonată, cu supracopertă, iar preţul de listă – 44,90 RON. La precomandă, veţi beneficia de 25% reducere şi transport gratuit.Apasati pe poza pentru a face precomanda.

Viata ca un joc de crochet de Kate Atkinson

A fost odată ca niciodată o pădure imensă,Lythe – vastă şi impenetrabilă,ascunzând în inima ei un mister. Iar la începuturile sale,în acest loc trăia o familie înstărită,Fairfax,într-un conac pe care-l vizitase însăşi măreaţa Gloriana.
Dar odată cu trecerea veacurilor, pădurea a fost distrusă şi înlocuită de străzi purtând numele copacilor de odinioară. Familia Fairfax şi-a pierdut strălucirea… ajungând să locuiască în Casa Arden aflată la capătul Intrării Păduceilor. Iar despre ea cu greu se mai putea spune că era o familie…
Şi mai erau aşa: Vinny (“mătuşa din iad”) – cu pisicile sale şi cu chipul ei ca un măr pădureţ; Gordon,care de şapte ani uitase de familia lui,iar când şi-a adus aminte de ea,s-a întors aducând cu el o Debbie grasă,care împărţea o singură celulă de creier cu un pudel; şi cei doi copii,Charles şi Isobel.
Charles, băieţelul pierdut, cu obrajii ciuruiţi de acnee, care-şi petrecea timpul aşteptând, pe de o parte, să fie vizitat de extratereştri, şi pe de alta, întoarcerea mamei sale.
Iar povestirea este spusă de enigmatica Isobel… Născută în casa de pe străzile copacilor,ea descoperă o ruptură în textura timpului şi astfel călătoreşte prin diversele lui găuri de vierme şi coridoare. Isobel are şaisprezece ani şi,la fel ca fratele său,aşteaptă şi ea să se întoarcă mama lor – Eliza,zveltă şi periculoasă,mirosind a tabac,a parfum Arpège şi a sex –,a cărei dispariţie este o parte din misterul care continuă să rămână ascuns în inima pădurii.

Sincer pe mine nu ma intereseaza,pe voi?

Vampirii din Morganville cu Bravo

Fanii cărţilor cu vampiri vor fi încântaţi!

Începând din 29 ianuarie 2013 vom publica în ediţie de chioşc, împreună cu revista BRAVO, primele 4 volume ale seriei Vampirii din Morganville de Rachel Caine (fiecare volum editat în ediţie de chioşc va avea 2 părţi).

Iată mai jos calendarul apariţiilor:

VOL. 1/ PARTEA 1 VAMPIRII DIN MORGANVILLE. CASA DE STICLĂ – 29.01.2013
VOL. 1/ PARTEA 2 VAMPIRII DIN MORGANVILLE. CASA DE STICLĂ – 12.02.2013
VOL. 2/ PARTEA 1 VAMPIRII DIN MORGANVILLE. BALUL FETELOR MOARTE – 26.02.2013
VOL. 2/ PARTEA 2 VAMPIRII DIN MORGANVILLE. BALUL FETELOR MOARTE – 12.03.2013
VOL. 3/ PARTEA 1 VAMPIRII DIN MORGANVILLE. ALEEA INTUNERICULUI – 26.03.2013
VOL. 3/ PARTEA 2 VAMPIRII DIN MORGANVILLE. ALEEA INTUNERICULUI – 9.04.2013
VOL. 4/ PARTEA 1 VAMPIRII DIN MORGANVILLE. BANCHETUL NEBUNILOR – 23.04.2013
VOL. 4/ PARTEA 2 VAMPIRII DIN MORGANVILLE. BANCHETUL NEBUNILOR – 7.05.2013

Bine aţi venit în Morganville, Texas ! Nu rămâneţi pe afară după ce se lasă întunericul…

Morganville este un mic oraş universitar din inima Texasului, plin de personaje ciudate… unele chiar malefice. Atunci când studenta Claire Danvers se mută din campus într-una dintre cele mai vechi case din Morganville, descoperă că persoanele cu care împarte locuinţa nu dau prea multe semne de viaţă. Cu toate acestea, ele o vor apăra pe Claire, atunci când cele mai tainice secrete ale oraşului vor ieşi la lumină, lacome de sânge proaspăt.

E seria mea preferata cu vampiri si chiar vi-o recomand,dar tot mi se pare aiurea ca le impart asa.La Academia Vampirilor era de inteles ca erau prea groase,dar astea nu sunt asa de groase.

-G

19 thoughts on “Ce se mai intampla la Leda?

  1. foarte interesant =)) da eu n am nici primele volume la sange albastru 😐 si la vampirii din morganville nici atata =)) deciii nu-mi iau cu bravo,eu le-as prefera mai degraba in serie de librarie :”>

    • Si eu le prefer in editie de librarie. Nu se “sifoneaza” asa usor si nu tre sa ma chinui sa le tin in mana ca sa nu le fac urate. Urasc sa se indoaie copertele unei carti.

      • si mie imi plac toate cartile in editie de librarie! de aceea ma feresc sa cumpar carti de la reviste! in schimb cartile care au aparut cu revista libertatea din colectia surorilor bronte mi-au placut!au fost carti cu coperti cartonate nu se indoiau in mana

  2. viata ca un joc de crochet cu siguranta mi-oi lua,pentru ca mi se pare ceva inedit si nou fata de ce am citit pana acum

  3. imi plac foarte mult copertile de la volumele vampirii din morganville,iar de la sange albastru imi place doar prima coperta:X,o ador.

  4. ce strategie de a lua banii au cei de la bravo, baga vampirii din morganville in cate doua parti fiecare volum:)) chiar asa de groasa ar fi cartea daca ar baga cate o revista si un volum complet? sa castige si ei nu sa piarda! oricum seria asta nu ma intereseaza! si revista barvo cred ca n-am mai cumparat-o de prin cls a 12a cand aparuse un poster cu twilight:D. Seria aia cu sange albastru am citit despre ea multe pareri negative asa ca nu m-as apuca sa o citesc iar despre viata ca un joc de crochet nu ma atrage deloc, in concluzie nimic nu ma atrage de aici

  5. Viata ca un joc de crochet de Kate Atkinson , nu-mi place nimic la cartea asta nici coperta nici ideea

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s