I`m Beautiful In My Way

eyeprime.net

Din cauze grave de plictiseala si din cauza ca vreau sa trag de timp si sa nu-mi fac temele m-am apucat de editat niste poze.Chiar imi place cum a iesit cea de mai sus,iar mesajul din poza as putea sa zic ca este foarte adevarat.Voi ce credeti?

-G

Advertisements

23 thoughts on “I`m Beautiful In My Way

  1. deci ..si eu sunt intr-o stare grava de plictiseala si tragde timp si el de mine , nu vreau teme ..dar trebuie sa imi termin recenzia la faust macar asta ..da eu deocamdata le scriu intr-un caiet si apoi le voi scrie pe blog ..

  2. lady gaga :)) hahaha mi se pare cea mai nebuna dintre toate cantaretele pe care le stiu…..si stilul ei cateodata mi se pare foarte gothic.

    • are un stil crazy care prinde la public! este o persoana excentrica si uneori ai dreptate atinge un stil gothic! bravo ei! mie nu imi plac toate melodiile ei dar asta e gusturile difera

    • asta pentru catu ai perceput mesajul ca referindu-se la frumusetea fizica! eu l-am perceput referindu–se la frumusetea interioara iar atunci e o mare diferenta! daca a fost spus cu referire la frumusetea fizica sunt in totalitate de acord cu voi!

  3. aoleu…..lady gagaita! nu imi place a 2a imagine mi se pare macabra……..prima e frumusica! problema nu e la tine, sau la modul cum editezi pozele, problema e la mine:)) ca nu imi place personajul din ele! in privinta mesajului nu sunt intr totul de acord, Dumnezeu i-a lasat pe toti pe pamant iar daca omul isi construieste viata pe alte tipare decat legile lasate de dumnezeu atunci ei se schimba si nu reprezinta ceea ce dumnezeu a creat! nu stiu cum sa va explic, e vorba de un subiect complex si de multa filosofie la mijloc

  4. Nu-mi place gaga deloc nu are nici un dumnezeu , inainte melodiile chiar imi placeau Bad romance sau poker face erau ok , dar ce a scos in ultimul timp..

  5. ghiftul mi-l place , e pentru mine care dau anu asta admitere la medicina :)) cu ajutorul tau o sa o iau

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s