Mostenirea Familiei Van Alen, volumul 4 din seria Sange Albastru de Melissa de la Cruz

 

Oare nu cumva există iubiri pentru care merită să mori?

Acţiunea celui de-al patrulea volum al seriei ─ considerat de cititori cel mai bun de până acum! ─ începe la un an după evenimentele din Revelaţii, încheiate cu oribilul masacru din Rio.

Multe s-au petrecut în acest an. Schuyler şi Oliver au decis să fugă din New York după ce Schuyler a fost învinuită pe nedrept de Conclav pentru moartea bunicului ei, Lawrence Van Alen; acum sunt amândoi la Paris, încercând să obţină o audienţă la conducătoarea Conclavului european, de la care speră să primească protecţie şi sprijin. Schuyler nu mai este fetiţa timidă şi nesigură din primul volum al seriei; puterile ei au crescut şi are nevoie de tot ajutorul posibil pentru a-şi urma misiunea pe care i-a încredinţat-o bunicul său. Cât despre relaţia ei cu Jack, ştie că lui îi este menit să fie alături de Mimi, iar ea deja a ales să rămână cu Oliver. Şi totuşi, oare nu cumva se repetă povestea mamei ei? Oare nu cumva există iubiri pentru care merită să mori?

Mimi s-a alăturat echipei de Venatori condusă de Kingsley Martin, cu care străbate lumea în căutarea lui Jordan, surioara răpită a lui Bliss, care poartă în ea spiritul Străjerului. Personajul lui Mimi capătă acum dimensiuni profunde şi personalitatea ei, cândva unidimensională şi antipatică, suferă schimbări, dovedind că există în ea disponibilităţi pentru pasiune, dar şi compasiune.

Bliss Llewellyn joacă şi ea un rol esenţial, căci a devenit un Sânge Argintiu şi în trupul ei sălăşluieşte un spirit malefic şi puternic. În vreme ce luptă să-şi recapete controlul asupra trupului, minţii şi viitorului ei, trebuie să găsească forţa de a se elibera de Vizitator ─ sau e sortită să fie sclava lui pentru eternitate?

Saga celor cu Sânge Albastru continuă, şi lumea lor plină de glamour, dar şi de taine străvechi ni se dezvăluie din nou în povestea rostită pe rând de Schuyler, Mimi şi Bliss. Dragoste, secrete, îngeri şi demoni, revelaţii, întâmplări neaşteptate şi o schimbare uluitoare a personajelor ─ toate îşi au locul lor în roman, alcătuind o lectură alertă şi captivantă şi ajutând cititorul să se implice în vieţile personajelor şi să îşi dea seama că ceea ce se petrece în poveste are nişte dimensiuni mai mari decât şi-ar fi putut el imagina. Acum, nu mai e vorba doar despre vampiri şi romance ─ este vorba despre lupta constantă şi implacabilă dintre bine şi rău.

Pe mine nu ma intereseaza aceasta serie deocamdata,dar cine stie? Poate peste cativa ani….

-G

31 thoughts on “Mostenirea Familiei Van Alen, volumul 4 din seria Sange Albastru de Melissa de la Cruz

 1. Cred ca mai bine ai fi zis ” daca m-ar fi interesat acum cativa ani” :)) Pe bune, cel putin mie mi s-a parut o serie foarte slaba, cel putin volumul 3 a fost o dezamagire totala. Mai bine le citeam ebook.

   • Este laudata si nu zic ca nu are carti frumoase, doar ca pentru mine sunt seci.Nu stiu, poate ca atunci cand esti la inceput cu lectura or sa ti se para fenomenale, dar citind atat de mult fantasy nu ma pot abtine sa nu compar si sa imi construiesc criterii. Totusi, are si serii dragute, de ex Ashleys, mie mi-au placut chiar au fost amuzante, dar probabil ca surorii mele i-ar fi placut mai mult 🙂

   • Nici nu stiam ca Ashley e scrisa de ea. Daca ma intrebai prin vara, da, stiam, dar acum 😐
    Si mie mi-au placut, desi ma asteptam la mai mult, nu intreba de ce, eu nu pot sa iti raspund : )).

 2. cica seria asta are de toate:Dragoste, secrete, îngeri şi demoni, revelaţii si poate ar fi trebuit sa-i dam o sansa,eu nu o am,am doar cartea bloody valentine de la bravo chiosc si nici pe aia nu am citit.o:))

 3. Mie mi-au placut. Are un stil lejer presarat cu mister si povesti de dragoste frumoase.
  Micul vol. Bloody Valentine este slabut in comparative cu restul volumelor.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s