The Water Wars de Cameron Stracher

7749505

 

Bun venit intr-un viitor in care apa este mai pretioasa decat aurul sau uleiul -si pentru care merita sa ucizi

Vera si fratele ei , traiesc in suburbia orasului Great Panic –  intr-o tara care s-a prabusit in urma unei catastrofe ecologice. Apa este adunata de guverne, raurile sunt indiguite , iar norii sunt absorbiti din cer.Dar apoi Vera se imprieteneste cu Kai , care pare sa aiba acces  nelimitat la apa proaspata. Cand Kai dispare brusc , Vera va porni intr-o calatorie periculoasa in cautarea lui – este urmarita de pirati , de un grup paramilitar si corporatii lacome.

Uitati-va la coperta asta! E superba si are legatura cu subiectul cartii:) Imi dau seama din descriere , desi este cam scurta , ca , in carte este o adevarata aventura .

Ce parere aveti?

-A

34 thoughts on “The Water Wars de Cameron Stracher

  1. razboiul apei ZICI? Eu cred ca este geniala, o carte pentru care merita sa ucizi;) ..nu am glumit la partea cu merita sa ucizi ..dar pare geniala si mi-ar face placere sa o citesc candva

  2. mi se pare mie,sau coperta seamana putin cu copertile in engleza a cartii spulbera-ma? eu cred ca seamana putin,putin:D.

  3. nu pot sa spun decat ca titlul coperta si subiectul tratat sunt geniale! o lupta pentru apa????wow!chiar o lupta neobisnuita! ar fi o carte pe care as citi-o cu placere!

  4. Imi place mult coperta, e foarte frumoasa. Subiectul cartii mi se pare destul de interesant, mi-ar placea sa citesc cartea.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s