Descoperind lumea lui Harry Potter #2

bb_vert_wwohp_tcm13-13999

 

Continuam astazi aventura in lumea lui Harry Potter.Subiectul de astazi este:Personajele din Harry Potter.

1.Harry Potter

Harry Potter este supravietuitorul atacului lui Voldermort in urma caruia a ramas cu o cicatrice in forma de fulger pe frunte.

2.Hermione Granger

Hermione Granger este o fata nascuta si crescuta intr-o familie de incuiati care pe parcursul sederii ei la Hogwarts se imprieteneste cu Ron si cu Harry .

3.Ron Weasly

Ronald Weasly este unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Harry Potter,cel mai putin inteligent dintre prietenii lui si cel mai putin placut de catre parinti.

4.Albus Dumbledore

Dumbledore este unul dintre cei mai mari vrajitori din toate timpurile si este director al scolii de magie Hogwarts.

 

5.Cap-de-mort

Este cel mai intunecat vrjitor din toate timpurile care are ca scop sa omoare toti vrajitorii care n-au sange pur,sa domine lumea Incuiatilor(oameni fara puteri magice) si sa-l omoare pe Harry Potter.

 

6.Sirius Black

Sirius Black este prietenul a 3 fosti vrajitori de la Hogwarts :James , Lupin si Petigrew si in acelasi timp si nasul lui Harry Potter.

7.Remus Lupin

Lupin este un animagus , jumatate om – jumatate lup si un fost profesor a Apararii contra magiei negre.

8.Fred si George Weasly

Fred si George Weasly sunt fratii gemeni a lui Ron si sunt intotdeauna pusi pe sotii.

9.Luna Lovegood

Este o colega de la Hogwart a lui Harry si s caracterizeaza prin tinute ciudate si comportament neobisnuit.

10.Neville Longbottom

Este cel mai slab elev de la Hogwarts,prieten destul de apropiat cu Harry,Ron si Hermione,care se va dovedi un adevarat vrajitor.

11.Minerva Mcgonagall

Este profesoara de “Transfigurare” si sefa casei lui Harry Potter,Cercetasii.

12.Bellatrix Lastrenge

Este mana dreapta a lui Cap-de-mort si probabil personajul meu favorit negativ din toate timpurile.

13.Severus Snape

Este profesorul de “Potiuni ” de la Hogwarts,care joaca la ambele capete fiind si de partea lui Dumbledore si de partea lui Cap de mort.

14.Draco Malfoy

Draco este un elev de la Hogwarts din casa Viperinilor,care este mereu invidios pe Harry si al carui parinti sunt oamenii lui Cap de Mort.

-G,-A

 

 

 

39 thoughts on “Descoperind lumea lui Harry Potter #2

  1. pff ce m-a speriat pisi-tanti aia la faza cu saritura , sau cand statea cu ochii umbland si cu trupul paca impietrit ca sa il urmareasca pe harry..pfoai eu cred ca as fi avut cosmaruri

    • pe actor clar l-a prins rolul interpretat, nici ca il vedeam altfel! si in privinta privirii ai dreptate, avea o sclipire albastruie dar mi se parea f intelept

      • Am tendinta sa fac asta la toate filmele pe care le-am vazut si mi-au placut. Chiar daca actorul joaca in alte filme, eu imi amintesc tot numele pe care l-a avut in filmul care mi-a placut 🙂

  2. Mi-au placut si am iubit toate personajele. O, in afara de Bellatrix. Era asa o nenorocita! Si mai era aa.. Soricel. Tipul care era transformat in soricelul lui Ron. Imi scapa numele. Anyway, cei 2 au fost printre putinii pe care i-am urat!

  3. Severus a fost putin, dar doar putin enervant, dar mi s-a parut un personaj fascinant, mai ales cand i-am aflat povestea. Si mai ales acele cateva cuvinte,care ma fac sa lacrimez de fiecare data: -After all this time? -Always!

  4. imi plac foarte mult ochiii lui Daniel Radcliffe:X,nu-s eu innebunita dupa aceasta serie.doar ochii lui imi plac si atat:)).

  5. Yeah, cred ca ar fi timpul sa scos si eu de pe raft primul volum :))) Mda, stiu, rusine mie, dar pur si simplu tot le-am amanat, nu stiu de ce….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s