Coperta zilei #82

6644117774706486856129659607

 

Copertile apartin seriei “The Iron Fey”. De fiecare data cand intru pe Goodreads ele  iasa in evidenta. Am citit si descrierea la fiecare carte si mi se pare destul de interesanta… poate le voi citii intr-o zi.:)

Cel mai mult imi place cea de la The Iron Daughter. Voua?

-A

45 thoughts on “Coperta zilei #82

  1. prima coperta nu e nici ea mai prejos, impreuna cu cea de-a treia parca ar fi prima zana primaverii si a 3a zana verii

  2. la ultima coperta nu-i vad fata bine tipului, dar l-as intitula printul taramului inghetat! e frumoasa,aaaa si era sa uit! imi place mult a 2a coperta pentru ca are un mic detaliu care pe mine ma atarge enorm, un fluturas! ce dragut!

  3. copertile imi plac foarte,foarte mult….si sper ca o editura de la noi din romania sa o scoata….ar merita:D,am auzit numai pareri bune despre serie.

  4. Dragute coperti 😡 …. Toate au ceva special si imi place si ideea cu simbolul unic fiecareia. Iar ultima este mai speciala si mai diferita decat toate incat iese cumva in evidenta.

  5. a doua imi place cel mai mult deoarece avem ca simbol fluturele …si eu am o pasiune pentru chestiile astea mici frumos colorate ..culoarea asta ma duce cu gandul la un aspect calduros deci as incerca sa il potrivesc cu vara

  6. Copertile arata foarte bine,foarte fanteziste in sinea lor…cel mai mult imi plac:Iron King si Iron Knight,au ceva special fata de celelalte.Ma intreb cum sunt cartile, copertile sunt bune,acum sa vedem cartile.

  7. da,eu astept sa le scoata in romania,abia atunci o sa le citesc si da,ar fi misto sa se pastreze copertile astea:D

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s