Portia de ras #3

Postez rar in aceasta rubrica,dar astazi chiar am gasit ceva care mi-a starnit rasul.Nu stiu cat de amuzant vi se va parea,dar aveti mai jos doua clipuri si va sfatuiesc sa va uitati integral=)).

-G

Advertisements

35 thoughts on “Portia de ras #3

  1. Doamnii, Gina asta tare-i proasta (Sczua-ti!) si engleza e la pamant. Nu dati cu rosii, stiu ca e de amuzament. Geany, chiar ca am ras =)))
    Ale, vezi ca am fost prima care a vazut? :))

  2. Am vazut chestiile astea de cand erau Mondenii pe Prima 🙂 Ce-i drept, Inna chiar asa vorbeste, sau vorbea engleza. M-am crucit cand am auzit Don’t copy paste me, si I am very boring :)) Mersi pentru portia de ras :))

  3. Nu m-am prea uitat la Mondenii, ca nu mai stiu la ce ora sunt =)) Dar filmuletele astea sunt chiar foarte amuzante =)) Eu personal n-am nimic cu Inna, dar melodiile ei mi se par putin cam ”comerciale”

  4. Adevarul e ca noi romanii suntem un popor comic care face haz de necaz…uneori exageram ce-i drept dar tot suntem buni ( eh asta face parte din grandomania pe care o detinem cu totii chiar dac anu o scoatem foarte des la iveala )

  5. imi plac rubricile cu portii de ras, vezi ca incepe din nou din 15 ianuarie parca, plasa de stele la antena 1, si acolo sunt farse super facute vedetelor, este emisiunea mea preferata. in privinta videoclipurilor de mai sus de la mondenii, le stiam asa ca nu a fost nevoie sa le vizionez pana la capat, eu urmaresc mondenii si actorii interpreteaza foarte bine personajele. apropo…mihai bendeac revine la in puii mei de luni

  6. Am ras de mi-au dat lacrimile la ultimul filmulet :))) nu prea ma uit la mondenii, pentru ca nu stiu la ce ora e si nici nu-mi plac prea mult.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s