The beautiful and the cursed de Page Morgan

The Beautiful and the Cursed

Va traduc descrierea cartii deoarece ma plictisesc groaznic si nu am ce sa fac=)) Defapt am ce sa fac , dar… mi-e lenee!

A fost bizar si interesant , dar dupa ce s-a intamplat , nimeni nu a vorbit despre asta , iar Ingrid Waverly a fost nevoita sa lase in urma viata ei din Londra. Ea a trebuit sa lase in urma o lume plina de rochii de lux si evenimente ale societatii si sa plece cu mama ei si cu sora mai mica , Gabby , la Paris.

La Paris nu exista baluri grandioase sau petreceri sclipitoare , iar cel mai rau este ca ,  casa pe care fartele ei geaman , Grayson a gasit-o  nu este tocmai o casa. Este o manastire. O manastire infricosatoare , veche si cu acoperisul captusit cu garguie din piatra care par niste creaturi vii , respirand.

Iar Grayson a disparut.

Cu toate acestea , nimeni nu este interesat de locul in care se afla Grayson , cu exceptia lui Luc , un slujitor devastator de frumos, care are unele secrete. Totusi , este un secret despre oras pe care el nu il poate tine ascuns. Este un criminal in libertate. Si cu fiecare zi cu care Grayson lipseste in seamna ca exista mai putin de o sansa ca el sa supravietuiasca.

Ingrid este sigura ca fartele ei geaman nu este mort , o poate simti in adancul sufletului ei , dar stie ce este in mare pericol, si totul depinde de ea si de Gabby sa-l gaseasca inainte ca orice speranta este pierduta.

Dar drumul spre el este mult mai greu decat si-ar fi imaginat ea vreodata.

The beautiful and the cursed este primul volum din seria “The Dipossessed” si va aparea anul acesta in mai ( bineinteles in strainatate , nu la noi=)) )

P.S.: Si eu vreau sa merg in Paris:X Voi nu?

Ce parere aveti?

-A

7 thoughts on “The beautiful and the cursed de Page Morgan

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s