Biblioteca mea #17

Deci am aici:Magic nu stiu ce…..e o carte pe care am primit-o la sfarsitul clasei a9a pentru ca am luat premiu=))(le-a dat si diriga la nimereala…de unde sa stie ea ca e o carte pentru fete=))),Being Human(copia mea,e una si pentru voi).Bree Tanner pe care am re-achizitionat-o pentru ca prima am dat-o altcuiva si nu mai am de gand sa o dau inapoi .Si mai e acolo o carte cu autograf trimisa de Liz Braswell.Dragut,nu?

57 thoughts on “Biblioteca mea #17

 1. Sunt geniale mai ales being human, adevaru-i ca esti foarte smecher…cea mai tare descriere..magic nu stiu ce ca am primit-o la nimereala ,Bree pe care nu vreau sa odau inapoi a da si cartea cu autograf, foarte tare, comic si genial..ps poate intr-o zi vei face o poza cu biblioteca ta de sus pana jos=))

 2. Ha ha mi-ai amintit de premiul meu de anul trecut. Oricum i-au premiu I in fiecare an, dar cum anul trecut mi-au schimbat dirigintele ne-a daruit si carti. Premiul meu era impachetat , si am presupus ca e ceva pentru scoala sau ceva de genu, dar cand am desfacut-o era un ghid despre cum sa le spui parintilor ca ai orientari sexuale diferite :))))) Lol, pe bune ca a fost maxim, nu stiu ce naiba a presupus femeia aia, sau macar daca s-a uitat ce carti ne-a dat :))
  Oricum, faine carti, si cum zice si Krisz mai sus, mi-ar placea sa iti vad biblioteca 🙂

   • mda, presupun ca nici nu aveau habar ce dau la copii, incercase fost scoala sa faca un parteneriat cu o librarie din zona, dar nu au reusit sa atraga copii spre lectura nici dandu-le carti moca.
    Ha, anul asta am o profa de mate severa de ti-e groaza sa te uiti la ea, sincer nu cred ca am sa primesc ceva, sau macar vreun premiu, avand in vedere cate mormane de tema ne da si cat de tampiti ne facem sa parem :)))

   • mda, presupun ca nici nu aveau habar ce dau la copii, incercase fost scoala sa faca un parteneriat cu o librarie din zona, dar nu au reusit sa atraga copii spre lectura nici dandu-le carti moca.
    Ha, anul asta am o profa de mate severa de ti-e groaza sa te uiti la ea, sincer nu cred ca am sa primesc ceva, sau macar vreun premiu, avand in vedere cate mormane de tema ne da si cat de tampiti ne facem sa parem :)))

  • Eu in clasa a cincea am primit o carte la premiu, dar macar s-a uitat la ce ne-a dat. Pe atunci, nu eram innebunita dupa cartile fantasy, lumi distopice sau genul asta, iar diriga mi-a dat o carte de teatru pentru ca stia ca vreau sa merg la cursuri de teatru;))
   Pacat ca in a sasea ni s-a schimbat diriga si am primit pe langa diploma … nimic.
   sunt curioasa daca diriga de anul asta (ni s-a schimbat iar) ne va da ceva :-??

  • La noi la scoala, biblioteca are program de la 8 pana la 16, dar uneori trebuie sa stea si in urmatoarele pauze ca nu face fata la cat de multi merg la biblioteca.

   • La noi la scoala nu este o biblioteca maaare =)) este o biblioteca cat este o sala de clasa si este deschisa numai cat dureaza orele… in ea gasesti numai carti vechi si nimic altceva … si nu se prea duce nimeni la ea , decat cei din clasele mai mici care se uite in atlase cu animale=))

   • La noi biblioteca este mare, dar nu incap toate cartile, mai avem o camaruta unde tinem carti. Plus ca ne place sa mergem in afara orelor sa o ajutam pe bibliotecara sa o intretina si in timpul verii sa o rearanjeza, sa faca rost si de alte cartii.

  • la mine sunt atat de putini la sala de lectura sau la periodice ca mai au putin femeile de acolo si te imbratiseaza ca le treci pragul.e jale.oameni inculti si ignoranti:stau in baruri,nu la biblioteca.mi-e mila de omenirea asta.se duce de rapa…

 3. Frumoase carţile ;o3 Mai ales Snow ( mi-a atras atenţia coperta ) , dar şi Being Human ,bineinţeles.

 4. Sunt frumoase toate cartile astea. Am mai citit pe aici si vad ca nu-s singurul care a primit o carte aiurea la premiu de la scoala. Tu ai primit o carte pentru fete , Lexy o carte hmmm care ce-i drept te pune pe ganduri iar eu una de rugaciuni. Chiar sunt curios ce au mai primit si allti.

  • Anul trecut am primit 3 carti la premiu : Enigma Otiliei , Moara cu noroc si …. Concert din muzica de Bach ( iak iak iak , nici nu vreau sa mai aud de ea , n-am de gand sa o citesc ) , iar Enigma Otiliei si cealalta le-am citit pt ca mi-au trebuit la scoala ca altfel , ihhhh… Sper ca anul acesta diriga mea sa realizeze ca mie nu imi plac cartile clasice ( n-am nimica cu cartile clasice , unele sunt chiar wow , dar are si ea niste gusturi…). Macar anul trecut am avansat in carti mai… de copii mai mari=)) ca pana atunci am primit numai Ion Creanga si carti cu poezii si nuvele=)))

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s