Coperta zilei #62

Waaa waaa!Coperta asta este una dintre preferatele mele ever!

Cand va aparea cartea in octombrie 2013=)) cu siguranta o voi cumpara.Si subiectul este interesant.Imi aduc aminte prima oara ca am vazut-o pe un alt blog,dar nu-mi aduc aminte pe care.

52 thoughts on “Coperta zilei #62

  1. Wow , chiar este foarte fumoasa coperta , dar pacat ca apare abia in 2013:(…Si ochii aceia albastrii:X:X ( am ceva cu ochii albastrii)

  2. Deci coperta asta este foarte interesanta , uite un fapt ca frumusetea nu este vesnica si totul , bucatiloe acelea de piele indepartata denota faptul ca nu totul este chiar atat de roz ha ..

  3. Nu pot sa zic ca nu am vazut-o, dar nu ma satur sa zic ca e frumoasa. Unii au zis ca e creepy (nu de aici de pe blog), dar mie nu mi se pare. Plus ca si titlul ”The Dollhouse Asylum” e interesant.

  4. Foarte tare coperta! Am mai vazut una cu genul asta de fata care parca zici ca e o papusa. Este si originala prin bucatile alea desprinse de pe fata ei si imi place cum este scris titlul.

    • Hmm.. chiar nu am fost atenta la scris , m-au fermecat ochii aceia si am uitat total de scris=)) Mda… este foarte interesant:d

  5. fata e frumoasa,dar crapaturile alea seamana cu pamantul secetos.urat!per total e ok.se putea si mai bine.

  6. Crapaturile sunt interesante,pun in evidenta fata fetei,defapt cum era fata ei mia de mult,si cum e acum.Grozav ,o alta carte buna.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s