Melodia zilei #74

Olly,fostul concurent X Factor UK,continua ascensiunea sa pe plan muzical cu un nou single numit “Troublemaker”.Dupa piesa care a adus in cariera lui Olly succes international-“Skip a beat”,”Troublemaker” doreste sa devina la fel de cunoscuta,dar din punctul meu de vedere nu va prinde in Romania.Nu stiu ce sa zic,pentru ca mie imi place foarte mult Olly,dar “Troublemaker” nu este o piesa pentru romani=))(cu toate ca e geniala),iar combinatia cu Flo Rida este fenomenala.

30 thoughts on “Melodia zilei #74

    • Da , chiar este amuzant videoclipul . Am remarcat 3 faze amuzante in vodeoclip ( prima e atunci cand ii pune chelnerita aia apa in pahar si … pune prea multa=)) , a doua e acolo la magazin cand darama aia manechinele si ultima ii in club cand rastoarna aia paharele =))). Dar daca stai si te uiti mai atent si tipul este amuzant , are niste miscari care te fac sa razi=)))

    • chelnerita e cea mai amuzanta ,dupa mine 😀 Muzica e destul de buna,dar personajul e necunoscut ptr. mine 😐

  1. Melodia imi place mult , dar imi pare rau ca nu am mai auzit nimic inainte de el ; are niste melodii superbe :X , dar niciodata nu este prea tarziu, nu?

  2. Ce ciudat,sunt un maniac al muzicii dar nu am auzit de acel guy.Are o voce calda si fina.Are un viitor in fata tipul.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s