In my mailbox #14

Acum cateva zile mi-am anulat toate precomenziile de la Leda.De ce naiba am facut una ca asta?=)).Pentru ca stiam ca vine ziua mea(maine) si ca lumea ma va invada cu carti=))(ce nebun modest:|).

Prezicerile s-au adeverit si astazi a inceput maratonul de cadouri cu volumul 2 din Chimie Perfecta,nu e frumos:X?

59 thoughts on “In my mailbox #14

 1. Yayyy!!! Legile atractiei :X:X:X Ba, este foarte frumoasa cartea si abia astept sa o citesc. Si copertaaa este superbaaaa!:X ( si la multi ani pentru maine! :*)

 2. Ba e superba si poza e atat de frumoasa:D
  La multi ani in avans [entru maine, in timp ce tu iti sarbatoresti ziua eu voi fi la evaluare in educatie la mate si apoi la cursurile pentru performarea englezei

   • Si nu-l stii pe tot, daca nu merg sambata la concursuri, merg la ore de jocuri logice, lunea am ore de informatica si miercurea cursuri de teatru, pune si concursurile la care particip la informatica si piesele de teatru pe care o sa le prezentam in spectacole incepand de prin noiembrie.
    Stiu ca e incarcat, dar asa sunt obisnuita si nu mi-as putea im,agina viata fara aceste activitati extrascolare.

   • Ale, multumesc mult chiar ca e nevoie de multa enegie. Ei bine, as avea timp suficient de dormit daca nu ar exista internet, dar si mai important, carti de citit:))
    Andreea, multumesc mult:*, la fel
    Stephy, m-am invatat si nu m-as mai putea dezobisnui. Si, cum a fost azi, te-ai descurcat? Eu am citit de atatea ori subiectele alea, la I si II ca sa fiu sigura ca am scris raspunsul corect si la III ca sa imi dau seama de rezolvae, incat acum daca ma intrebi eu iti stiu subiectul pe de rost:))
    Ce clasa esti?

   • :)) ciudat , dar interesant, serios acum …eu cand prind liber vreau sa dorm si sa citesc, sa scriu si sa ma plimb deci e chiar dragut ce faceti voi, desigur aveti mai multe posibilitati, , insa in orasul meu micut nu prea ai ce sa faci ..

 3. uuuu la multi ani anticipaaatt! Uh super dragutza carte,dar eu inca nu am citit Chimie perfecta asa ca tot ce sper este sa te bucuri tu de ea.,

 4. Pai nu stiu de ce ai facut asta, puteai obtine mult mai multe carti..in general sunt o fire cinstita, dar la carti sunt o mare trisoare ..oricum ..cum t se pare chimie perfecta? …Eu nu am citit seria dar as vrea sa ma apuc …da e frumoasa coperta , ca tot ai intrebat 😛

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s