Coperta Vampirii sudului #13

A aparut coperta volumului 13 (si ultimul) din seria Southern Vampires.Imi pare rau ca se termina seria,dar parca a venit timpul:-D.Coperta e superba,e in ton cu celalalte,este sugestiva si este cred ca cea mai resuita de pana acum.

Se termina si aceasta era:-D.

63 thoughts on “Coperta Vampirii sudului #13

 1. Wow, coperta asta chiar este grozava! Imi cam pare rau ca se termina seria desi cand am citit primele pagini ale primului volum nu prea am fost incantata de ea si nu mi-as fi imaginat ca as ajunge sa citesc aproape toata seria.

 2. Mie imi place aceasta serie. Sunt fericit ca am reusit si eu sa mi-o cumpar ca demult vreau sa o citesc. Imi place ca e o serie lungaa si leda a publicat toate volumele si publica toate volumele.

 3. Deci a fost si este o nebunie generala cu aceasta serie, ciudat este faptul ca am si eu frumos asezate pe undeva primele 10 volume cumparate de la bravo …trebuie sa imi iau volumul 11 si cel cu povestiril tipei blondine semi zane ;)) oricum nu m-am apucat inca sa le citesc, partea amuzanta este ca acum la bravo girl s-au bagat inserturi, doua volume la pret de unul , convenabil sau ce ? oricum veriosoara mea -a inebunit cu ele , adica eu pe ea, dar nu le-am citit , iar ea citindu-le ma tot batea la cap ..

 4. Coperta ,,,myu..cum am pputut uita de ea , vezi tu graba ce strica treaba ? ,,,deci imi place foarte mult …aproape ca regret ca se termina insa si ce e prea mult strica 13 volume e whow, sper sa nu fie asa urat ca jv ..

   • da e cea mai oribila dintre toate ..aici ma refer la tastatura mea ..as putea sa o angajez la circ , cu ocazia asta ar inlocuii clovnii , pentru ca si asa ma sperie si ma fac sa plang, ca dah ..am impresia ca le fura copiilor fericirea si se hranesc cu ea …da asta e alta poveste 😉

 5. E bunicica ,dar imi pare rau ca s-a terminat seria 😦 Dar totusi a fost o serie de 13 volume frumoase 😉

   • Daca vei incepe de la inceput,adica cu prima carte din serie eu zic ca o sa iti placa.Si eu am zis ca nuu,nu e frumoasa,dar cand am citit primele 50-60 de pagini am devenit’dependent” si acum imi pare rau ca se termina 😦

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s