Visatoarea, Cartea a doua din seria Evernight de Claudia Gray

Născută din părinţi vampiri, Biancăi i s-a spus întotdeauna că e menită să devină aidoma lor. Dar s-a îndrăgostit de Lucas, un irezistibil vânător de vampiri infiltrat la Academia Evernight, şcoala-internat exclusivistă la care este elevă. Bianca este hotărâtă să fie împreună cu Lucas, chiar dacă pentru asta e nevoie să-i mintă pe vampirii puternici din Evernight.

Propriile minciuni o împing în adâncul misterelor şcolii, şi descoperă că până şi cei în care are cea mai mare încredere îşi au propriile secrete întunecate. Când o forţă fantomatică începe să atace academia – având-o pe Bianca drept ţintă –, ea descoperă adevăruri şocante din propriul trecut, care-i vor schimba pentru totdeauna viitorul.

Pe mine nu ma intereseaza seria asta,dar m-am simtit dator sa va anunt.Voi ati citit Evernight?

Advertisements

56 thoughts on “Visatoarea, Cartea a doua din seria Evernight de Claudia Gray

  1. Am citit primul volum. Este bine structurata, personajele destul de bine conturate. As fi vrut insa sa se puna mai mult accent pe trairile personajului principal. O lectura usoara, cu un limbaj accesibil – citind cartea in engleza, am gasit foarte putine cuvinte care sa necesite dictionarul. Sper sa gasesc si volumul 2 online. PS: Coperta nu este extraordinara si nu o caracterizeaza pe Bianca. Ar fi trebuit sa puna si ei o coperta mai interesanta, sau macar o tipa mai roscata si mai putin ghotica.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s