Glee vs.Genuine #13

Cei de la Glee nu rateaza nici o ocazie ca sa faca senzatie=)).Una dintre cele mai bune melodii de anul acesta-Give Your Heart A Break -a lui Demi Lovato a ajuns si in repertoriul celor de la Glee.Eu sunt tare nehotarat pentru ca ii iubesc pe cei de la Glee,dar Demi chiar si-a lasat amprenta serios pe aceasta melodie:-D…

1.Original

2.Cover

38 thoughts on “Glee vs.Genuine #13

  1. Imi plac amandoua videoclipurile,dar Demi are o voce mult mai puternica si i se potriveste mai mult melodia.

  2. Wow! Eu nu pot sa aleg 😦 Give your heart a break este melodia mea pereferata :X. Imi place foarte mult cum canta Demi , insa nu are cum sa nu imi placa cum canta Rachel. Cei de la Glee au o voce superba , ii ador!

  3. Cover-ul e cat de cat okay, insa tot varianta lui Demi immi place. Nu prea pot spune ca sunt mare fan al serialelor de tipul asta pentru ca pur si simplu mi se pare in mare ca versiunea lor nu ajunge deloc la nivelul melodiei originale ( uneori se mai intampla ca versiunea altora sa fie mai buna ca originalul, insa rau ). Si dupa cum au mai spus mai sus, melodia asta i se potriveste foarte bine lui Demi.

  4. Deci …varianta glee e mult mai dierita mai speciala, mai expresiva, dar Demi ramane pentru mine Demi …totusi e foarte dragutza tipa care canta , pare schimbata fatza de cum arata cand a inceput Glee..iar tipul …ei asta e alta poveste e dragutz :)) ..mda sunt fata se intelege=))

    • Si pentru mine Demi e tot Demi.Unele piesa suna mai bine in versiune Glee,dar asta nu o intrece pe cea originala!

  5. Demi Lovato va ramane unica,chiar daca cei de la Glee o canta putin mai diferit.Demi e tot Demi pentru mine. :)Chiar daca nu e plin peretele de postere cu ea.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s