43 thoughts on “Facts #17

    • Eu vreau sa dau la psihologie.Si tin sa iti spun ca daca esti negativist nu faci nimic.Fi optimista .Sti de unde sa iti dai seama daca esti negativist?Daca scrii pe tabla,si scri in jos,atunci esti negativist!Daca scri drept esti itnre negativ si optimist ,iar daca scrii in sus atunci esti optimist.Fi optimis,caci daca esti mai mereu negativist te va afecta atat fizic cat si psihologic!

  1. Habar n-am. Presupun ca sunt luata drept un exemplu bun, zic eu 😀 . Adica nimeni n-ar trebui sa se considere nefolositor in viata, fiecare avem darul nostru. Nu tre sa renunti daca cineva iti spune asa ceva. Lupta si demonstreaza ca nu-i asa. De ce sa fi considerat un exemplu rau cand stii ca odata nu ai fost asa?

  2. Nu stiu daca la mine este valabil asta. Nu mi-a zis nimeni niciodata ca nu sunt un exemplu bun. Acum depinde de fiecare…

    • In fond, nu conteaza daca lumea iti spune aia si aia. De ce intotdeauna trebuie s afacem in asa fel incat sa fie pe placul lumii? Noi ne traim viata, nu ei ne-o traiesc si luam deciziile pe care le consideram noi corecte. Bineinteles, ca intotdeauna pute s acerem sfaturi, dar in privinta cu viata noastra, noi avem ultimul cuvant de spus.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s