Biblioteca mea #16

Avem aici primele 2 volume din seria “Instrumente mortale” in limba romana.Am si primele 5 volume si in limba engleza(le-am citit si sunt exceptionale) si o sa le fac poze cand imi mut biblioteca de la bunicamea,acasa.Asta sper sa se intampla in curand pentru ca vreau sa-mi cumpar o noua biblioteca mai mare(mult mult mai mare=))).

Nu sunt fenomenale copertile?

Advertisements

43 thoughts on “Biblioteca mea #16

  1. mda probabil sunt singura cu parerea asta idioata da eh asta e.Nu mi-au placut cartile,le-am citi doar pe primele 2.Adica mi-au placut un pic apoi ….gata.Nu vrea u sa ma consideri..nu stiu…nu vreau sa crezi ca te contrazic sau ceva.E doar parerea mea.Desi imi palc mult copertile lor.

    • Eu la inceput nu am vrut sa citesc cartile, apoi m-am lasat convinsa si mi-am cumparat prima cartea. Cand am ajuns acasa seara, am inceput sa o devorez si mi-a placut foooarte mult, apoi actiunea devenea, nu stiu cum sa zic, nu lenta, ci descrisa foarte detaliat si ma gandeam ca ce bine ca nu am cumparat toate trei carti, dar apoi a devenit mai ceva decat la inceput si a urmat acel moment pe care l-am povestit intr-un comentariu mai sus;))

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s