Coperta zilei #57

Va prezit astazi copertile seriei “Wither”(carte pe care am mai prezentat-o pe blog).Copertile mi se par foarte moderne si chiar imi plac mai ales ca au legatura cu subiectul cartii.Pe scurt,in carte este vorba despre :

La varsta de 16 ani,Rhine Ellery  mai are doar 4 ani de trait.Ar trebui sa le multumeasca oamenilor de stiinta pentru aceste bombe cu ceas in care i-au transformat…Un efort facut in zadar pentru a construi o rasa perfecta a condus la barbati cu durata de viata de 25 de ani si femei cu durata de viata de 20 de ani.Oamenii de stiinta sunt disperati sa descopere un antidot ca sa aduca rasa umana la ce a fost odata.Orfanii sunt cea mai mare parte a populatiei,iar tinerele fete sunt rapite si vandute ca neveste…pentru a ajuta lumea la reproducere.Cand Rhine este rapita si vanduta ca sotie,face tot ce poate ca sa scape….

6 thoughts on “Coperta zilei #57

  1. Mie copertile astea imi inspira asa ideea ca o fata asta a devenit nevasta prea devreme. Adica ea pare o fata trista dar si matura insa jucariile alea de langa ea amintesc ca este totusi un copil.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s