Don`t Turn Around

Din punctul meu de vedere,cartea de astazi “Don`t Turn Around” de  Michelle Gagnon are o coperta foarte interesanta care lasa mult de foarte multe interpretari:-?.Sa vedem ce putem interpreta din descrierea cartii:

Noa,in varsta de 16 ani a fost o victima a sistemului inca de cand parintii ei au murit.Acum ea “traieste in spatele unui grilaj” si nu are incredere in nimeni,folosindu-si talentul in compuetere ca sa ramana singura si in siguranta.Dar cand se trezeste pe o masa dintr-un depozit fara amintire si fara sa stie cum a ajuns acolo,Noa parca isi doreste sa fi avut pe cineva alaturi de ea.

Peter Greogory are nevoie in echipa lui de hackeri de Noa.Dar ce nu stiu ei este ca Noa are cheia unui secret imens…

Pare destul de interesant.Multi spun ca se aseamana cu “The Girl with the Dragon Tattoo.Am auzit numai lucruri despre aceasta carte,deci tind sa cred ca si “Don`t Turn Around” este buna.

25 thoughts on “Don`t Turn Around

  1. The girl with the dragon tattoo este o carte superba, nu te mai poti opri odata ce o incepi. Iti recomand cu caldura seria, nu are cum sa nu iti placa

  2. O coperta care te lasa pe tine sa-ti imaginezi ce vrei despre ea. Mie mi-a trecut o gramada de idei dar mai bine nu vi le spun. Si subiectul este tentant insa nu stiu daca o voi citi.

  3. Cartea suna destul de bine si coperta e interesanta si ea. Titlul ”Don’t Turn Around” ma duce cu gandul la un film de groaza , nu stiu de ce.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s