Melodia zilei #38

Taylor a lansat o melodie de pe albumul “Red”,numita “Ronan”.Melodia este extraordinar de emotionanta,dar nu mai emotionanta decat povestea din spatele ei.Taylor s-a inspirat din drama unui baietel care a murit din cauza unei tumori doar la varsta 4 ani.Taylor ii aduce un omagiu prin versuri ca “You were my best 4 years.”

De aceea o iubesc eu pe Taylor si melodiile ei,pentru ca exprima prea bine realitate si ne da ceea ce vrem.

Auditie placuta!

28 thoughts on “Melodia zilei #38

  1. Deci melodia e geniala si faptul ca o canta Taylor o face si mai deosebita. Imi pare rau de Ronan , era asa dragut si a murit asa de micut. Urasc sa aud vesti din astea, mai ales cand e vorba de copii.

  2. Nu pot sa o ascult pana maine cand imi creste viteza la internet, dar cand vad poza imi dau seama ca este o melodie care te face sa te gandesti la tragediile care se intampla in fiecare zi in toate colturile lumii.

  3. Trist , foarte trist. Nici nu imi pot imagina cat de dureros a fost pentru cei care il cunosteau. Am invatat de curand ca uneori pleaca dintre noi oamnei buni , foarte buni si multi isi pun intrebarea de ce. Nici eu nu stiu raspunsul insa vreau sa cred ca Dumnezeu ii ia pentru ca sunt prea buni pentru aceasta lume si locul lor este acolo langa el …

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s