Ruby Blue de Julie Cassar

Astazi vorbim putin despre “Ruby Blue” o carte aparuta recent(anul acesta) scrsa de Julie Cassar.Cartea a primit multe recenzii bune atat in afara cat si in Romania.Pe un blog undeva,nu stiu sigur unde,exista o campanie de publicare.Sa vedem despre ce este vorba in “Ruby Blue”:

Intalniti-o pe Ruby. ea este obisnuita( intr-un fel banala), mancatoare de inghetata, o adolescenta care iubeste gradinaritul, care este enervata in permanenta de fratele ei mai mic si cea mai buna prietena a singurului baiat gotic din oras si…. o da …vede zane.Dupa ce Nick martino( probabil cel mai sexy baiat pe care l-a cunoscut ea vreodata) a invitat-o in sfarsit sa iasa cu el, abia poate sa se descurce cu o propozitie din dou cuvinte cand un ciudat incident le loveste orasul.Va gasi e vreodata iubirea? Si ce va face Ruby cand evenimente ciudate continua sa se petreaca?

28 thoughts on “Ruby Blue de Julie Cassar

  1. Ideea propriu-zisa nu este asa originala ca am mai intalnit situatia in care o fata mai ciudata se indragosteste de un baiat popular. Insa faza cu zanele este originala
    si chiar sunt curios ce or mai face si astea.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s