Melodia zilei #36

Marele castigator X Factor Romania de anul trecut se chinuie de ceva timp sa ne impresioneze,dar nu prea ii merge=)).Dar acum cateva zile a lansat o piesa numira “Te iubesc cat 2”,care pare relativ simpla,dar mie unul imi place foarte mult.

Nu stiu de ce,dar niciodata Andrei Leonte nu mi s-a parut alegerea potrivita pentru X Factor pentru ca nu gasesc nimic special in vocea lui,dar melodia asta are asa…..un factor x:-D.

24 thoughts on “Melodia zilei #36

  1. Sincer acum, eu chiar nu cred ca Andrei Leonte merita sa castige, adica sa fim seriosi, nu canta chiar asa bine. Dupa mine ar fi trebuit sa castige Alin Vaduva, care chiar merita, dar na, ce sa-i faci, acum faptul e consumat. Si ca de obice, nu pot ascultat toata melodia, doar putin si nu imi prea place, vocea lui suna total altfel.

  2. Sincer nu prea imi place Andrei Leonte. Mie imi placea mult T&L insa sunt de parere ca X factor nu este un show asa bun. Am avut impresia ca prea e facatura si nu are nimic natural. Poate doar ma insel insa sincer mi-a placut mai mult Vocea Romaniei. Acolo chiar erau multe voci bune si imi place si de Stefan Stan.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s