Smashed

Daca reuseste sa reziste un an fara a crea probleme,Katie Martin poate sa plece din orasul ei singuratic si plictisitor.Chiar este star-ul echipei de hockey pe camp si o asteapta o bursa,dar relatia ei cu alcoolul avanseaza prea tare.Alec este cel mai popular tip din liceu(dar si cel mai mare bataus).Cand Alec devine fermecator in fata lui Katie,aceasta isi schimba impresia despre el,crede ca e altfel.

Doar ca nu este.Intr-o situatie dintr-o seara care implica mult alcool,Katie ii ramane datoare intr-un mare fel lui Alec.Si de aici porneste totul.

Mie unul mi se pare interesant pentru ca nu am mai citit o carte despre o persoana alcoolica.Si mai ales ca este o carte stand-alone(si n-am mai citit de mult asa ceva).

24 thoughts on “Smashed

  1. Nimic fantasy, o carte despre adolescenti pe care ar trebui sa o citeasca toti. In zilele noastre multi ajung alcoolici, drogati sau cine stie ce si ar trebui sa se gandeasca de 2 ori inainte sa isi distruga viata. Oricum, si coperta e super tare mai ales ca imi place zgomotul pe care il face sticla cand se sparge (da, stiu, e ciudat).

  2. Interesanta si originala ideea carti. Sunt tare curios cum o sa treaca peste dependenta de alcool. Si coperta mi se pare originala si imi place mult.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s